perjantai 1. marraskuuta 2013

(teko)syitä

Olen ollut tällä viikolla vähän huono bloggaaja, kun en ole saanut yhtään merkintää aikaiseksi... Mutta (teko)syyt ovat hyvät! Mieli olisi tehnyt kirjoitella melkein joka päivä, mutta on ollut hämmentävän paljon ohjelmaa koko viikon ajan. Kävin mm. Choicen ensi-illassa ja kuvauskeikalla. Odotan todella innolla, että saan noita kuvia teidänkin nähtäville. Aika upeita tuli, vaikka itse sanonkin. Sen lisäksi vielä työkohteeni vaihtui ja entisen yhden sijaan minulla on niitä nykyään viisi. Huh! Työajatkin muuttuivat ja nyt näyttää siltä, että tiistaisin ja torstaisin on aikaa tehdä vaikka ja mitä kivaa enemmän. :)

Olen myöskin ehtinyt katsoa Doctor Who:ta ihan liian vähän. Tällä hetkellä menen jossain kohtaa kuudetta tuotantokautta ja jakso jaksolta alkaa käydä selväksi se, että BOWTIES ARE COOL! Matt Smith on aivan IHANA tohtori. Ja voin kertoa, että päivän teehetki ei ole koskaan aikaisemmin ollut yhtä nautinnollinen, kuin nykyään... Ai miksikö? No katsokaa itse!


Minäpä juon teeni tästä eteenpäin AINA tästä ihanasta Doctor Who -mukista, jossa komeilee Matt Smith. Muutenkin elämä on aika kivaa. Viikko on mennyt todella nopeasti ja olen ollut koko viikon vähän sekaisin päivistä. Tänään on kuitenkin mitä ilmeisimmin perjantai ja allekirjoittaneelle on luvattu kokata jotain hyvää illemmalla. Toivon, että se ei ole maksalaatikkoa, tai janssoninkiusausta, koska ne ovat lähestulkoon ainoat sapuskat, jotka jäisi lautaselle.

Huomenna on tiedossa Halloween-bileet ja uusia ihmisiä. Apua! Noh, onneksi olen tällainen sosiaalinen eläin ja  muutenkin maailman ihanin, joten kukapa ei minusta pitäisi? Itserakkaus kunniaan.

Nytpä menenkin vaatekriiseilemään ja jos sitä vaikka hiuksetkin harjaisi...
Ensiviikolla toivottavasti saan tehtyä megaluokan kuvapostauksen ja ehkäpä kaikkea muutakin kivaa on tiedossa... Ihanaa viikonloppua muruset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti