torstai 28. marraskuuta 2013

Counting all the assholes in the room...

...Well, I'm definitely not alone!

Tänään, tänään, tänään!

Tänään hyppäämme tyttöjen (ja yhden miehen) voimin autoon ja suuntana on masentava ja ankea Helsinki. Mitä niin hyvää siellä sitten on, että uhraudumme menemään tuon sykkyyden mekkaan?  Toivottavasti jotain tämän kaltaista:Ja etenkin tämän <3 <3 <3


VOLBEAT, VOLBEAT, VOLBEAT, VOLBEAT! 

Kaikkien näiden vuosien ja  fangirl-hetkien jälkeen pääsen vihdoin näkemään tämän huikean bändin livenä. Jos tuon jälkimmäisen kappaleen kuulen tänään illalla, saatan vuodattaa kyyneleen, jos toisenkin. Se on itselleni bändin tuotannosta kenties rakkain ja tärkein biisi. Niin paljon muistoja ja hetkiä liittyy sen ympärille.

Vaikka Volbeatin uusi levy olikin itselleni aikamoinen pettymys, niin luotan siihen, että keikalla kuullaan myös vanhoja, hyviä biisejä. Uusin levy oli mielestäni vähän turhan nynny ja tylsä. Siitä puuttui se JOKIN, josta olen niin kovasti tykännyt Volbeatin aiemmassa tuotannossa. Noh, seuraavaa levyä odotellessa...

Tämä päivä on mennyt aika pitkälti näitä livevideoita fiilistellessä. JES! JES JES JES! Pientä panikointia on ilmassa sen suhteen, että MITÄ MÄ LAITAN PÄÄLLE?! Mutta muuten olen aika rauhallinen... (niin varmaan :D )

Kuva täältä


Ostin btw eilen kirpparilta LIIVIN, jollaista olen metsästänyt jo monta kuukautta. Ehkä se pääsisi tänään käyttöön...? ;) Takaisin vaatekaapille MARS! :)


IIK IIK IIK IIIIIIK! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti