torstai 14. marraskuuta 2013

Väsymysjännän äärellä

Olen tällä hetkellä vähän jännän äärellä hiuksieni kanssa. En ole taas yhtään varma, että onkohan tämä nyt ollenkaan hyvä idea, mutta huomenna pitäis käydä Hattaraisen luona saksittavana. Lisäksi oon alkanut haaveilla värinvaihdoksesta, mutta tällä kertaa kyseessä ei ole musta, eikä punainen. Kohti uusia haasteita!
Kuvia en ala teille nyt haluamistani malleista ja väreistä etsimään, koska haluan pitää teitä jännityksessä. ;)

Tänään on ollut kummallinen väsypäivä. Nukuin yön oikeasti tosi hyvin ja aamullakin sain nukkua pitkään. Suihkuun raahautuessani olin kuitenkin ihan uninen ja kuljin oikeastaan koko aamun ihan täysin automaatiolla. Pöwwöpää tuli teelle jossain välissä ja katsottiin jakso Tohtoria, ennenkuin lähdin työpaikan palaveriin. Nyt on todella tärkeä olo, koska mulla on (PINKKI) työpuhelin. Ja liukuesteet kenkiin. Ja otsalamppu! Kaikkea sitä nykyään työssä tarvitseekin. :D

Hattarainen kävi töiden jälkeen kahvilla ja oli kiva juoruilla, kun ei olla ehditty nähdä pariin viikkoon ollenkaan. Paljon olikin juoruttavaa ja jotain jäi varmasti myös seuraavaan kertaan. Onneksi nähdään kuitenkin todennäköisesti jo taas huomenna. KAHVIAAAAAAA!!!!


Onneksi huomenna on perjantai. Viikko on mennyt yllättävän nopeasti, mutta väsymyksen määrä on ollut hirmuinen. Viikonlopun suunnitelmissa olisi Doctor Who:n katsomista ja elokuvissakin olisi tarkoitus käydä. Sen lisäksi olen vuorostani luvannut esitellä suunnattoman mahtavia ja loistokkaita kokkaustaitojani ja tehdä jotain hyvää ruokaa. Voin muuten kertoa, että ideoita kyllä on, mutta valinnanvaikeus on hirmuinen. Rimakin on asetettu sen verran korkealle, että ei viitsisi ihan mitään purkkihernaria lämmitellä... Ja kavereitakin olisi kivaa nähdä, joten jos juuri sinulla on palava halu nähdä minua, niin ilmoittele! :)

Kiukuttaa, kun iPhoneni ei jostain syystä siirrä kuvia automaattisesti koneelleni PhotoStreamiin, vaikka pitäisi. Vielä viikonloppuna kuvat siirtyivät ihan normaalisti, mutta tällä viikolla yksikään kuva ei ole liikkunut puhelimestani mihinkään, enkä ymmärrä miksei... Juuri nyt keskittymiseni ei riitä siihen, että alkaisin selata ratkaisua omppufoorumeilta. Jos jollain on ollut samanlainen ongelma, tai osaa ehdottaa jotain ratkaisua, niin niitä otetaan mieluusti vastaan. (Ei, puhelimen upottaminen veteen, tai heittäminen ulos ikkunasta ei ole vaihtoehto.)

Mehh. Väsyttää. Taas.

1 kommentti: