torstai 7. marraskuuta 2013

Something borrowed, something blue...

Olen odottanut, että saisin Scoundrelin siunauksen julkaista blogissani viime viikolla ottamiani kuvia. Viime keskiviikko oli ihan erityinen päivä, sillä Scoundrel ja Shepherd menivät kaikessa hiljaisuudessa naimisiin ja minä pääsin todistamaan tätä ihanaa tapahtumaa ja ikuistamaan herkät hetket kamerani kera. Sukulaisille lähti tieto hääkuvan muodossa eilen, joten ennen sitä kuvia ei ole viitsinyt lisäillä mihinkään internetin ihmeelliseen maailmaan... Mutta nyt... NYT! Nyt se on virallista ja seuraavaksi on vuorossa muutamia omia suosikkikuviani tuolta päivältä. :) 
Pidemmittä puheitta: tuore aviopari!
(Kuvista saa isompia klikkaamalla!)
Tämä alla oleva kuva valikoitui viidensadan muun kuvan joukosta viralliseksi sukulaisille lähetetyksi hääkuvaksi ja on myös yksi oma suosikkini, eikä vähiten tunnelmansa vuoksi... Tuo Scoundrelin punainen mekko oli aivan ihana ja saatoin ehkä hieman innostua sen väristä. Se sopii niin mielettömän upeasti mustavalkoisiin kuviin värillisenä, että tein todella monista kuvista kolme versiota... Värillisen, mustavalkoisen ja mustavalkoisen, jossa tuo mekko on värillinen. Mutta kun se vaan toimii niin hyvin! Vai mitäpä sanotte?

Tämä alla oleva kuva on ehkä oma henkilökohtainen suosikkini. Siitä tulee niin ihanasti mieleen vanha postikortti.
Tästä harkitsin teettäväni söpöjä postikortteja Postcrossingia varten....


Vihkitilaisuus oli lyhyt, ytimekäs ja oikeastaan koko päivä oli aivan morsiusparin näköinen. Illalla molemmat olivat jo rentoutuneita ja katsokaa nyt rakkauden määrää tuossa katseessa... :) Awws...

Tottahan myös Scoundrelin mekkoa oli kuvattava vielä vähän lisää... ;)


Näistä seuraavista kuvista tuli oikeastaan vahingon kautta näin kivoja! Otin ensin näitä kuvia edestäpäin, mutta siirryin ottamaan muutaman myös sivulta, jolloin huomasin tuon takana olevan lasiseinän tekevän aivan mielettömän heijastuksen Scoundrelista. Tämän kanssa leikittiinkin sitten tovi... :DLopuksi vielä yksi kuva, josta nörteimmät voivat bongailla pienoisen viittauksen yhteen parhaimpaan ja surullisimpaan Doctor Who -jaksoon. 


Tässäpä näitä. Kyllähän näitä kuvia olisi ollut rutkasti enemmänkin, mutta johonkin oli pakko vetää raja. :D 

4 kommenttia:

 1. Uuuu mahtavia! Toi toisiksi viiminen varsinkin on ihana! Ja se postikorttimainen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppoa kuvata kun on hyvät mallit (ja kun osaa huutaa seksivau ;) )

   Poista
 2. Awww senkin maailman ihanin kaaso/kuvaaja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww sinä senkin ällöttävä rouvashenkilö <3

   Poista