maanantai 4. marraskuuta 2013

Uusia ja vanhoja tuttuja.

Hei vaan hei kaikki rakkaat karvanaamat! Movemberhan alkoi jo muutama päivä sitten, joten oletan varsinkin kaikkien miespuolisten lukijoiden olevan varsinaisia karvanaamoja jo tässä vaiheessa.

Lauantaina olin päivällä Tiirikan luona ja vaikka olikin ihanaa nähdä lapsosia, niin oli myöskin aika ihanaa nähdä itse Tiirikkaa ja sen lisäksi laumaa kavereita, joita näkee aivan liian harvoin. Olin keittiössä jutustelemassa ihmisten kanssa, kun ovikello soi ja kuulin eteisestä tutun äänen... ja seuraava asia, jonka ovesta sisään astunut Deckard tajuaa, on se, että jokin pieni ja pörröinen rutistaa hänestä ilmat pihalle. MUTTA KUN! Deckard! Jota en ole nähnyt ainakaan kahteen vuoteen. Ehkä siitä on pidempikin aika, mutta joka tapauksessa IHAN LIIKAA. Käy useammin Turussa, sinä helsinkiläistynyt lurjus!

Toinen hauska tapaus sattui, kun Tiirikan veljet saapuivat paikalle. Toinen heistä käyttää todella usein pukua ja liiviä ja tietää kyllä mitä mieltä minä olen kyseisistä vaatteista. (köh..) Tälläkin kertaa hänellä oli puku päällä, mutta ennen takin riisumista hän epäröi hetken... "En mä voi ottaa takkia pois, kun SÄ olet täällä!" Ja mitäpä muutakaan sieltä takin alta olisi sen puvun ja kauluspaidan lisäksi paljastunutkaan, kuin HENKSELIT! :D Oli niin ihanaa nähdä kaikkia, on ollut teitä ikävä, senkin pöhköt. <3 Juttujen taso onneksi pysyy vuodesta toiseen yhtä tasokkaana. Kuinkas muutenkaan.

Illan Halloween-bileet oli ihan superkivat. Kyseessä oli siis Suicide Hotlinen kavereiden bileet, joissa minut esitettiin useammalle kuin yhdelle ihmiselle "Toi on Niina, se on uus." Noh, uusi tai ei, kaikki olivat tosi mukavia ja kivoja ihmisiä, joiden kanssa onneksi riitti juttua. Valitettavasti bileistä ei ole yhtä ainoaa kuvaa. Eikä minustakaan. Olin tylsä bloggaaja ja keskityin olemaan sosiaalinen uusien ihmisten ympöimänä, enkä räpsinyt kuvia. Omasta  naamasta olisi toki pitänyt muistaa ottaa kuva, mutta aina ei voi onnistua.

Bileistä jatkoimme porukalla matkaa Vegasiin, jossa meno oli ehkä vähän laimeaa ja porukka alkoi hajota pienempiin kuppikuntiin. Totesimme SH:n kanssa, että eiköhän nämä bilejatkot olleet tässä ja liityimme Scoundrelin ja Shepherdin seuraan Cosmiciin, jossa törmäsin myös ihka ensimmäiseen teinivuosien poikaystävääni. Ja jos se ei ollut vielä tarpeeksi randomia, niin tokihan myös SH tunsi kyseisen henkilön. Pieni maailma ja vielä pienempi Turku. Vieläkin naurattaa.

Ilta jatkui omalta osaltani niin pitkälle yöhön ja oikeastaan aamuun asti, että eilinen oli väsynein päivä ikinä. Viikonloppunahan oli tarkoitus nukkua hyvin ja pitkään ja korjailla unirytmiä. Niin varmaan joo. Vajaan viiden tunnin yöunien voimalla istuin eilen iltapäivällä kahvipöydässä viettämässä kahden sukulaislapsen nimppareita. Edes kahvi ei auttanut väsymykseen, joten kun pääsin kotiin, olin niin kuolemanväsynyt, että yritin ottaa pienet päiväunet helpottaakseni oloa. Mutta jos nälkä kasvaa syödessä, niin väsymyskin kyllä paheni nukkuessa.

Olin lupaillut saavani keskiviikkona ottamani kuvat valmiiksi viikonlopun aikana ja ketutti ihan uskomattoman paljon, että jouduin luovuttamaan niiden suhteen, kun en erottanut enää edes värejä. :D Tänään olin kuitenkin super-reipas ja askartelin kuvat valmiiksi ja lähetin eteenpäin. Nyt vaan odottelemaan virallista ilmoitusta, että kuvat ovat julkaisuvapaata riistaa.

Vaikka olenkin tarinoinut tähän taas vaikka ja mitä kuulumisia, niin joskus kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Joten tässä pari kuvaa siitä, mitä minulle kuuluu.
Kylpyhuoneeseeni on mystisesti ilmestynyt toinenkin hammasharja.
Ja alla kirja, jota luen tällä hetkellä:


Todella ironisesti tämä kirja on lainattu hammasharjan omistajan hyllystä. Aivan loistavaa, kevyttä iltalukemista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti