keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Back to the 80's!

Kävin pari päivää sitten äidin luona ja mukaan tarttui kaksi albumia lapsuuskuviani. Skannailin niitä koneelleni ja nauroin itseni kipeäksi. Ja koska jaettu ilo on paras ilo, niin nyt tekin pääsette pienelle aikamatkalle pikku-Stormiksen elämään. Tässä hehkeitä ja ihastuttavia vauvakuvia suoraan 80-luvulta!


Ja HYI mitä alastomuutta heti ensimmäisessä kuvassa. Nyt olette nähneet Stormis-neidin kylvyssä. Huomatkaa myös ihanan retro sisustus. 


Voi hellanlettas mikä äitin pikku prinsessa, tui tui tui tui, rusetti päässä ja kaikkea. 

Ruokaa pöytään! Ruokaa pöytään! HERP DERP since 1986.


Uskokaa tai älkää, mutta tämä söpö, blondi pörröpää olen minä! Hiukseni nimittäin alkoivat tummentua vasta ensimmäisen ikävuoden jälkeen. Ehkä ihan hyvä, sillä maailma ei olisi ollut valmis tuon vaalean, tuuhean tukan ja isojen ruskeiden silmien yhdistelmään...

... muotitietoisuudestani puhumattakaan. ;) 

Yksivuotias pallero mummin ja isosiskon kanssa. Ai siis mitä tälle kynttilälle pitäisi tehdä?
Tätä kuvaa katsoessani huomioni kiinnittyi ensimmäisenä pöydän antimiin ja... SILLIVOILEIPIIN?! Millaiset sadistit tarjoavat lasten syntymäpäivillä SILLIVOILEIPIÄ?! Tällä on pakko olla jotain tekemistä sen asian kanssa, että VIHAAN silliä. 

 ÄLÄ RUPEE MULLE! Tekken-mestari jo syntyessään! Tämän sai karvaan tappion kera todeta eilen myös pöwwöpää, jonka iloksi kaivoin esiin vanhan kunnon PSonen ja Tekken 3:n. Ihan kauhean kauaa ei pelattu, koska olin vain niin ylivoimainen. Mielessä toki kävi ajatus, että ehkä hän vaan herrasmiehenä hävisi tahallaan, mutta aika pian hylkäsin ajatuksen, sillä olenhan vaatimattomasti paras. <3 Eikä ole Hwoarangin voittanutta! Vähän jännitti, kun Joulupukki oli sellainen superjulkkis, että käytti aurinkolaseja sisälläkin. Keskellä Suomen pimeää talvea. Olenko ainoa, jonka mielestä tässä on nyt joku koira haudattuna...?

Mutta se toi lahjoja, niin oli se sitten ihan kiva kuitenkin! 


Olin lapsena aikamoinen heppatyttö!

Ai siis miten niin väärinpäin?! Herp derp. :D 


LAHJOJAAAAAAAAA!!!! 

Eikös tämä nyt muka sitten olekaan se oikeaoppinen tapa kannatella lasta? Ehkä ihan hyvä, ettei ole niitä omia... Oikeastihan en vaan halua tehdä maailmaan enää lisää näin kauniita lapsia:
Näitä kuvia olisi ollut myöhemmiltä vuosilta lisää vaikka miten paljon, mutta säästän ne toiseen postaukseen. Sellaisen pienen teaserin voin antaa, että  tuo tyttömäinen kauneus on niissä kuvissa kaukainen muisto vain! :D SPOILERS!


Bambisilmä-Stormis kuittaa!

4 kommenttia:

 1. Voi sinuuuuu! <3 etukäteisesityksestä huolimatta awwwailin täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu pienenä söpö ku pikkuien possu! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kyllä! :D Odotahan vaan, kun näet ne loputkin kuvat... ;)

   Poista