tiistai 8. lokakuuta 2013

Some Scottish eye candy

Esittelen täällä niin usein kuumia miehiä, että tässä yhteydessä voitaisiin jo puhua "viikon miehestä". Tänään eksyin googlen ihmeelliseen maailmaan kuunneltuani yhden lempielokuvani soundtrackia ja samassa tajusin, että tämä(kin) mies puuttui kuumien miesten listaltani. EDIT:  Saatoin ehkä hieman innostua ja lisätä pari kuvaa liikaa. Oh well... Let's face it. En osannut valita vain muutamaa hyvää kuvaa, joten näitä on paljon ihan helvetisti liikaa. :D

Pidemmittä puheitta, arvon leidit: 

EWAN MCGREGOR


Ai miksi Ewan? Tähän on monta, monta, monta syytä, mutta älä huoli, käyn kyllä kaikki syyt läpi. Kuvien kera. Ja parin giffin. Oletko valmis? Ewan, oletko sinä valmis?


Minua miellyttää ihan suunnattomasti tämän miehen hymy. Ewan, olisitko ystävällinen ja antaisit pari esimerkkiä valloittavasta hymystäsi, kiitos?


Erityisesti rakastan sitä, miten tuo hymy leviää silmiin asti. Kyyninen ja katkera sydämeni suorastaan sulaa tuota katsoessa ja en voi olla hymyilemättä takaisin. Jos miehellä on tuollainen hymy, niin siitä on kyllä paljon apua siinä vaiheessa, kun on jotain anteeksipyydettävää.


One more time, with a feeling!Toinen asia, joka saa sydämeni sulamaan, ovat nuo hiukset... Varsinkin nuorempana mies oli varsinainen pörröpää...


Katsokaa nyt tuota tuuheaa ja aavistuksen punertavaa (GINGER MAINITTU! <3 ) hiuspehkoa. Mieleni tekisi upottaa sormet tuonne sekaan ja pörröttää vähän lisää. And then some. 

 Okay, I'm gonna need a moment here.


Itselläni on kaksi ehdotonta lempielokuvaa tältä mieheltä ja ne tulevat tässä...

Ensimmäinen on kaikkien nynnyelokuvien äiti: Moulin Rouge!, josta en nyt jaarittele sen enempää, sillä se on tulossa erilliseen postaukseen myöhemmin... Mutta tässä vähän silmäniloa ja esimakua tuosta elokuvasta:


Hattu, kauluspaita, henkselit. What's there not to like?Tuo katse, tuo hymy. Ja henkselit! 
Seriously, I think I might have a thing for those.... :D 


Oh, didn't I mention that he's also a quite good singer? Sydämiä, sydämiä kaikkialla!


Aina kun on sellainen olo, että tämä maailma on kylmä ja kova paikka, jossa ei ole tilaa rakkaudelle, katson tämän elokuvan ja voi kyllä, se palauttaa uskoni rakkauteen aina hetkellisesti.


"Will you marry me Ewan?"


And then some?


Jos ette usko, että mies osaa laulaa, niin katsokaapa huviksenne tämä elokuva. Tai jos haluatte vielä ennen sitä vahvistusta asialle, niin kuunnelkaa tämä. (Ei se Nicole Kidmankaan hullummin laula...)


Ja jos vielä epäilette, niin tässä on vielä kirsikkana kaiken muun herkun päällä lempikohtaukseni (ja lempikappaleeni) Moulin Rougesta.

Ja se toinen elokuva... Oikeastaan puhutaan elokuvien sarjasta... Joko arvaatte? 


How about now?

Voi kyllä! Ewan on niin kova jätkä, että on näytellyt kolmessa ensimmäisessä Star Warsissa. Ai että ketä muka? Noh, Obi-Wan Kenobia tietenkin.


Tämä nuori Obi-Wan on ihan todella KUUMA ja yksi oma suosikkini Star Warsin hahmoista. Sisäinen ei-niin-pieni nörttityttöni voisi tuijotella näitä silmiä ikuisuuksia. Kuinka hyvältä voikaan mies näyttää heiluessaan valomiekan kanssa?


You can use some force on me too, Obi-Wan! ;)


Ja vaikka tuota nuorta Obi-Wania kehuin ja ylistinkin, niin ei tämä vanhempikaan versio kylmäksi jätä. Niin kovin karismaattinen!
Jos haluat bongailla Ewan McGregoria muistakin elokuvista, niin kannattaa katsoa esim. Trainspotting, Big Fish ja Down with love. Mies on mukana myös uudessa Jack the Giant Slayer elokuvassa, jota en ole itse vielä nähnyt, mutta listalla se on... Eikä vähiten tämän kuvan vuoksi:Ja nyt näiden pakollisten ulkonäköseikkojen ja roolien jälkeen voimme siirtyä aiheissa eteenpäin. Kaikissa muissa miesaiheisissa postauksissani olen poikkeuksetta esitellyt miehiä puku päällä, eikä Ewan McGregorkaan ole poikkeus.Miehestä löytää aika vähän kuvia perinteisessä puvussa, sillä mies on kotoisin skotlannista ja näyttää viihtyvän paljon paremmin skottimiesten kansallisasuun kuuluvassa laskostetussa hameessa, eli kyllä! Kiltissä! Here's some Scottish eye candy for you!Nostan hattua Ewanille siitä, että hän oikeasti pukeutuu gaaloihin ja muihin juhlatilaisuuksiin kilttiin ja näyttää niin luonnolliselta se päällään.Todellinen Badass tupakoi ja pukeutuu nahkatakkiin ja kilttiin. Wait, what? Hämmentävää kyllä, tupakoivat miehet voivat joskus näyttää luvattoman hyviltä.


Tätä katsoessa mietin, että miksei miehet pukeudu useammin kilttiin? Ei tähän voi oikein muuta sanoa, kuin  "aww"... 

Mutta tähän sen sijaan.... ;D


(Tästä kuvasta saan myöskin flashbackeja eräistä opiskelijabileistä, joissa olin pari viikkoa sitten. :D )

Mies harrastaa myös moottoripyöräilyä ja kyllä minä lähtisin koska vaan kyytiin ja mukaan katsastamaan näitä maisemia...
Ewan näyttää hyvältä hatussa!


GEEK PRIDE! Tämäkin tyyli pukee Ewania.


Let me just say... "aww..." 
Cuteness overload! 


A nice cup of tea? I'd love to have one. Thank you so much Ewan! 


 And yes, I'd love to have one of those hugs also.


Tähän on aika hyvä lopettaa. Tai no, vielä yksi kuva, jota voitte jäädä ihastuksissanne tuijottelemaan.
Niin ihana tavismies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti