keskiviikko 23. lokakuuta 2013

ALLONS-Y!


Pientä Doctor Who -päivitystä: ( SPOILERS! )

Eilen katsoin neljännen kauden loppuun ja jätin hyvästit ihanalle David Tennantille... Tein sen sellaisen kyynelvyöryn kera, että olen tänään kärsinyt kauheasta nestehukasta. Miten VOI joku sarja ja hahmo itkettää niin paljon?! Kyyneleet valuivat lämpiminä noroina poskille ja vaikka miten yritin olla reipas tyttö, niin viimeistään tässä kohtaa olin aivan täysin vesiputous:"Don't go!" Rutistin tyynyä ja olisin vaan halunnut ottaa Tohtorin syliin ja paijata. Voi David Tennant! Tykkäsin hänestä Tohtorina niin kovin, kovin, kovin paljon. Ajattelin ensin, että en kykene enää samana päivänä jatkamaan sarjaa eteenpäin, koska oli niin paha mieli ja halusin vähän velloa tuossa tyhjiössä, jonka 10. Tohtori jätti jälkeensä, mutta... Uteliaisuus voitti ja kuin huomaamatta laitoin viidennen kauden ensimmäisen jakson pyörimään. ALLONS-Y!

Ja mikä yllätys minua odottikaan! Olen katsonut vasta muutaman jakson verran viidettä kautta, jossa on Matt Smith, mutta voin jo nyt sanoa, että en ainakaan vihaa hänen hahmoaan. Quite the opposite actually... Katsoin tätä kuvasarjaa ja varsinkin tuota viimeistä kuvaa ja pohdin... What's there not to like?


Tykkään siitä, miten tämä 11. Tohtori on aika geek, sekä kävelee edestakaisin ja puhuu ääneen todella nopeasti asioita miettissään todella ankarasti. Se toi mieleeni hyvin paljon Benedict Cumberbatchin Sherlockin. Ja te kaikkihan tiedätte, että olen pahimman luokan Cumberbitch. ;) Jännityksellä odotan tulevia jaksoja ja sitä, miten tuo Smithin roolisuoritus kehittyy. Kuten sanottu, vaikuttaa ainakin todella lupaavalta.

Etsin googlesta itselleni jotain hassunhauskaa 10th Doctor -aiheista Facebookin coverphotoa, mutta en löytänyt mitään tarpeeksi hyvää ja hauskaa. Lopulta löysin yhden, mutta se oli niin ruma ja huonosti tehty, että törkeästi varastin idean ja tein oman. Muahhaha. And here it is!Wibbly-wobbly timey-wimey... stuff.

Ja hyvä päiväni vain jatkui, kun luin tämän: http://insidetv.ew.com/2013/10/23/sherlock-season-3-premiere-date-revealed/

KYLLÄ! KYLLÄ! KYLLÄ! Emme elä enää epätietoisuudessa! <3

Tästä tuli nyt kovin geek-painotteinen postaus, mutta mitä sitten? That's just me.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti