perjantai 11. lokakuuta 2013

Autumn leaves

Nyt tuleekin giganttinen kuvaspämmäys alkuviikon syksyisestä kuvaussessiosta MRV:n kanssa. Tiedätte mitä odottaa, kun lähtökohta oli tämä. :D Minkä ihminen sille voi, että on niin luonnollisen kaunis ja oma itsensä kameran edessä?

Muokkaus: MRV
(kuten aina ennenkin: kuvista saa isompia klikkaamalla!)

Minä olen ottanut kaikki MRV:n kuvat ja hän on ottanut kaikki minun kuvani. Loogista, eikös? Kuvat olen muokannut minä, ellei kuvatekstissä toisin mainita. Eiköhän siinä ollut kaikki tärkeimmät tekijänoikeusjutut? Pidemmittä puheitta... Tässä tämän postauksen sankarittaret:

Muokkaus: MRV


Olen haaveillut tällaisista syksykuvista jo useamman vuoden ajan ja kainosti kysäisin MRV:ltä, että ehtisikö hän mitenkään kuvaamaan minua. Ihan kauheasti minun ei tarvinnut häntä suostutella (pelottelu, kiristys, uhkailu, ihan sallittuja keinoja kaikki!) ja tiistaina pakkasimme kameralaukut ja lähdimme matkaan!
Kaikki kuvat on otettu Kakolan entisen vankilan ympäristössä. Ja ennenkuin joku ärsyyntynyt pikkusielu alkaa huudella, niin sanottakoon vielä, että nämä kuvat eivät todellakaan ole mitään mallikuvia, eikä niiden ole tarkoitus sellaisia ollakaan. Minusta ei mallia saisi tekemälläkään ja kuvaamme vain omaksi iloksemme. Ja jos joku muu saa iloa kuvistamme, niin sehän on vaan plussaa! :)Ihan tyhjin käsin MRV:n ei tarvinnut kuvaamaan suostua, sillä lupauduin tietysti ottamaan myös hänestä kuvia. Ja millainen nainen minulla olikaan kuvattavana! Hot!Hauskinta oli, että MRV huuteli minulle neuvoja kuvatessaan, "laske vähän vasenta olkapäätä, siirrä oikeaa jalkaa vähän kauemmas, käännä lantiota vähän sivulle" ja mitä minä tein kuvatessani? En mitään... Tai taisin huutaa "seksivau" kun en muutakaan keksinyt. Mutta paha se on opastaa mitenkään ihmistä, joka on luonnollinen kameran edessä. Toisin kuin eräät... :D
Muokkaus: MRV

Meillä ei ollut mitään yhteistä teemaa vaatteiden yms. kanssa ja lopputuloksesta tulikin aika jännä. Ihan huomaamatta MRV:n kuvat muokkautuivat mustavalkoisiksi angstiposeerauksiksi, kun taas minun kuvani ovat aikamoista syksyn värien ilottelua. Tykkään ihan superpaljon siitä, miten erilainen tunnelma molempien kuvista välittyy.


ANARCHY IN THE UK!!
Se, joka bongaa tästä kuvasta viittaukseen erääseen scifi/zombie-elokuvaan, saa kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Ja virtuaalisen lentosuukon! <3

Tässä  yksi kuvapari, jotka poikkeavat aikaisempien värimaailmasta. Mustavalkoinen Stormiina ja värillinen MRV, ihan vaan teitä hämmentääksemme! 

"Kidutettu eläin häkissään"

Muokkaus: MRV

Nämä seuraavat kasvokuvat olivat juuri sellaisia, joita tältä kuvausreissulta toivoinkin! Kuten olen jo aikaisemminkin sanonut, niin MRV:llä on visuaalista silmää ja hän osasi toteuttaa päässäni olleen vision ilman, että minun piti erikseen tarkkaan kuvailla, että millaisia kuvia haluan. Nämä ovat ehdottomasti suosikkikuviani  koko setistä. <3

Muokkaus: MRV


Jos joku ei sitä vielä tiennyt, niin minä oikeastaan NAUTIN syksystä. Sen väriloistosta, sateista ja jopa synkkyydestä. Nytkin nautin ihanasta syysillasta itseni kanssa. Ympärillä lepattaa kynttilät, edessä on lasi viiniä ja taustalla soi ihanan eteerinen ja utuinen musiikki. Parhautta! Tämä kuva kuvastaa aika hyvin rakkauttani syksyyn...Nauttikaa syksystä!! Näihin kuviin ja tunnelmiin teidät saatteli tehokaksikko Stormis ja MRV.
PUSS PUSS! <3
3 kommenttia: