lauantai 5. lokakuuta 2013

Ihana syksy, parempi mieliIhan ensin haluan todeta, että SIELLÄ ON SYKSY! Kylmä, mutta ah niin kaunis syksy!Tämä viikko alkoi vähän kenkuissa merkeissä, kun olin ensin vittuuntunut ja ärsyyntynyt ja lopulta töissäkin ilmeni kummallisia terveysjuttuja, joiden takia sain saikkea loppuviikoksi. Lääkäri määräsi lepoa ja vaikka aluksi olo oli tällainen, niin mieli on kyllä loppuviikon aktiviteeteissa levännyt ja nyt on jo ihan superhyvä mieli.

Stormiina does not approve.
Olen mm. ollut Pokémon-bileissä ja viettänyt tyttöjen saunailtaa, jota jatkoimme bileiden merkeissä Uusiksella. Tutustuin jälleen kerran uusiin kivoihin ihmisiin ja Scoundrelin lähtiessä "ajoissa" kotiin nukkumaan (NYNNY!), minä päätin jäädä "vielä hetkeksi". Muutamaa tuntia myöhemmin tanssimme kuin viimeistä päivää viiden ihmisen voimin muutoin tyhjässä talossa ja lopulta taapersin kuuden aikoihin kotia kohti erään uuden tuttavuuden kanssa. Ennenkuin tiemme erkanivat, makasimme hetken nurmikolla ja tuijotimme tähtiä. Sanoisinko, että ihan onnistunut ilta.

Eilen otin löysästi ja makoilin koko päivän sängyssä ja katselin rästiinjääneitä sarjoja. Nuori Huntzberger tuli käymään ja sain vihdoin katsottua  myös uusimman How I met your motherin jakson. Illalla oli tarkoitus katsoa yksi jakso Doctor Who:ta ja mennä sitten nukkumaan. Huomasin kuitenkin, että katsomani jakson jälkeen oli vuorossa Scoundrelin paljon hehkuttama jakso "Empty Child" ja tottakai halusin katsoa sen (ja oli muuten aika creepy jakso) vain huomatakseni, että tarina loppuu kesken ja jatkuu seuraavassa jaksossa, enkä tietenkään voinut jättää kesken! Joten yhden jakson sijaan katsoin kolme ja kun menin nukkumaan, olin jo niin väsynyt, ettei uni meinannut tulla millään.

Terveisiä kaupasta... T: Läskit

Tänään hengailin Hattaraisen ja Soilen kanssa ja meidän ostoksemme näyttivät tältä. Hattaraisella on huomenna kynttiläkutsut, johon hän halusi leipoa herkkuja. Ja voi pojat, kuola valui kuin viimeistä päivää kun istuin keittiössä katsomassa näiden valmistumista... Minttusuklaakeksejä ja kolmen suklaan keksejä.
Nom nom nom nom nom nom nommmmm.
Ja koska keksinmaistelun jälkeen olo oli vähintäänkin LÄSKI, niin käytiin vielä kävelyllä näin ihanan syksyisissä maisemissa. 


Ei sen kummempaa tähän viikkoon. Enää ei kiukuta ja mieli on superhyvä. Maanantaina töihin ja toivottavasti ei tule enää mitään oireita. Nyt lähden Scoundrelin luo hengailemaan ja "parille". Tämän viimeisen kuvan myötä toivotan teille kaikille ihanaa syksyä ja väriä elämään! <3 Pus Pus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti