keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Saikketerkut!

Olen tässä parin viikon aikana huomannut, että saan töissä kummallista hengenahdistusta. Varsinkin kylmässä tilassa ottaa henkeen ja keuhkot pistelee kummallisesti. Luonnollisesti olen käynyt aiheen tiimoilta lääkärissä, mutta aika ymmällään sielläkin ollaan. Noh, tänään taas tällainen saikkepäivä, jota olen viettänyt ihanan rauhallisissa merkeissä.

Monet teistä ehkä tietävätkin, että en yleensä juo kahvia. Joskus saatan kaverin luona juoda kupillisen, jos väsyttää kauheasti, mutta niin paljon en siitä pidä, että olisin hankkinut itselleni kahvinkeittimen. Pikakahvia hyllystäni on löytynyt joskus, jos kavereiden kahvihammasta sattuu kolottamaan. Tänään kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässäni join heti aamusta kahvia. Enkä mitä tahansa kahvia, vaan ihanaa cappuccinoa. Luonnollisesti tämä tapahtui koneen ääressä. Mikä ihana nautinto.


Kävin aamulla myös ihanalla syyskävelyllä Oton kanssa. Asunnoltani pääsee todella kätevästi jokirantaan, joka oli kuin syksyn ihmemaa sateen jäljiltä. En tiedä onko se tämä syksy, sairastelu vai unettomuus, joka saa minut välillä todella alakuloiseksi, mutta tuon väriloiston keskellä mieli lepäsi.

Otto!
Eilenkin oli eräänlainen terapiapäivä syysmasennusta vastaan, sillä ihanainen Miss Ruki Ver lähti kanssani toteuttamaan jo pitkään mielessäni muhineita syksyisiä kuvia. Tuli ihan mielettömän kivoja ja täytyy kyllä vähän hehkuttaa, että mulla on ehkä maailman paras hovikuvaaja, koska MRV:llä on visuaalista silmää ja hän osasi ottaa juuri sellaisia kuvia, joita halusinkin. Lisäilen kyllä niitä kuvia tänne myöhemmin, mutta saatte siihen asti tyytyä näihin puhelimellani räpsittyihin syyskuviin. Pientä esimakua noista eilisistä kuvista saatte kuitenkin uuden bannerin muodossa. Ajattelin, että vanha oli niin synkkä ja angstinen, että oli ehkä aikakin vaihtaa uuteen. Mitäs pidätte? 


Tämä kulkureitti jokirannassa on ehkä yksi lempipaikkojani koko maailmassa. Olen pari kertaa kävellyt tätä pitkin keskellä yötä, kun ympärillä on ihan pimeää, joki on ihan peilityyni ja hiljaisuuden rikkoo vain lehtien kahina. Toki tuossa reitin varrella on myös lamppuja, mutta aika harvakseltaan ja parissa kohdassa on todella aavemaisenkin pimeää. 
Olin sunnuntaina Hattaraisen luona kynttiläkutsuilla ja kun muut keskittyivät ostamaan tilinsä tyhjäksi, niin minä köyhä paska keskityin paljon tärkeämpiin asioihin, kuten 

a) juustokakun tuhoamiseen 
En tiedä miten Hattarainen aina onnistuu tekemään juustokakusta näin härskin! :D 
Ja hyvänmakuisen. Nam!


b) Hemulin hellimiseen
Tämä kissa on niin rakastettava ja ihana, että voisin vaan loputtomasti paijata ja rapsuttaa ja helliä häntä! <3Huomenna aamulla taas lääkäriin jänskättämään, että mitäs nyt... Kummallista, että olen ollut kohta vuoden samassa työpaikassa ja vasta nyt on tullut noita hengitysoireita. Noh, toivottavasti selviää. Huomenna on myös tiedossa jotain ihanan rentouttavaakin, sillä olen menossa saunoman ihanaisten naisten, MRV:n ja Scoundrelin kanssa. Lisäksi suunnitelmissa olisi kuunnella läpi Robinin uusi levy. Kyllä, luit oikein.
Millaisin asein sinä olet lähtenyt torjumaan syysmasennusta? Jaa meille parhaat vinkkisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti