lauantai 19. lokakuuta 2013

Guys with tattoos

Otsikkohan sen jo kertoo, että tällä(kin) viikolla on vuorossa pakollinen miespostaus. Ja arvasitte oikein - tämä on taas sellainen, jossa ei ole kuvia säästelty. Huomasin harmikseni, että en ehkä ole aiemmissa miespostauksissani antanut tarpeeksi tilaa ja kunniaa ihan tietylle miesryhmälle, nimittäin tatuoiduille miehille ja sellainen vääryyshän on korjattava välittömästi.

Minullahan ei ole mitään tatuointeja vastaan ja olen sitä mieltä, että jokainen koristelkoon itseään millaisilla kuvilla haluaa. Kyllä minun silmäni ainakin lepää kauniisti tatuoidussa vartalossa... Eniten kiinnostaa toki sellaiset tatuoinnit, joiden takana on jokin tarina ja merkitys.

Millaiset tatuoidut miehet sitten kiinnittävät allekirjoittaneen huomion? Jos lähdetään liikkeelle julkkiksista, niin esimerkiksi Adam Levine miellyttää silmääni ihan todella, todella paljon.


Kyllä minä tähän syleilyyn lähtisin mukaan...Internet on pullollaan toinen toistaan söpömpiä, ihanampia ja kuumempia kuvia tatuoiduista miehistä ja tässä on muutamia omia suosikkejani, joita poimin ihan teidän iloksenne. (Ja vähän myös omaksikin ilokseni... ;) )
Eli tatuointeja saa olla paljonkin, mutta joskus yksikin kaunis tatuointi riittää. Tykkään ihan superpaljon siitä, että jos on paljon tatuointeja, niin ne on sommiteltu sopimaan toisiinsa. Ihan pelkät irralliset kuvat voivat näyttää joskus vähän hölmöiltä.
Etsiessäni näitä kuvia ja pyyhkiessäni kuolaa huomasin törmääväni yhä uudestaan ja uudestaan erääseen samannäköiseen poikaan, jolla oli kauniisti tatuoiudut kädet. Pieni lisäselvittely toi ilmi, että kyseessä on malli nimeltä Stephen James.

Kyllä ja kiitos.


Tällä miehellä on ihan mielettömän hienoja tatuointeja, jotka on sommiteltu kauniisti sopimaan toisiinsa. Eikä tuossa vartalossa nyt muutenkaan mitään valittamista ole... :DTällaisia miehiä tällä kertaa. Mitäs piditte? Tykkäätkö sinä tatuoiduista miehistä? Tai oletko jopa itse tatuoitu mies? (Jos vastasit jälkimmäiseen kyllä, niin voit jättää yhteystietosi alle. :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti