perjantai 25. lokakuuta 2013

Power of mind

Pääni lyö vähän tyhjää tällä hetkellä, kun teen tässä samalla ainakin miljoonaa (vähintään!) asiaa. Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin olen sairastellut oikein urakalla viimeisen viikon aikana, mutta nyt vihdoin alkaa pahin olla jo ohitse. Ääni kulkee suht normaalisti ja kurkkukipukin on kadonnut lähes kokonaan. Pari päivää olo oli kuin Lumikilla kuolinvuoteellaan... Eli pala kurkussa. Tiedä sitten mistä johtui, mutta toisin kuin Lumikki, selvisin tästä(kin) vaivasta ilman mitään prinssejä.

Päätin, että minähän olen viikonloppuna terve, koska edessä on kaikea kivaa ja tässä sitä ollaan! Power of mind!
Mitä viikonloppuna sitten on edessä? Taidan pitää teitä vielä jännityksessä ja raportoida aiheen ääreltä vasta ensiviikolla. Sen verran voin paljastaa, että ilmassa on innostuksensekaista jännitystä.

Mutta! Olen taas ollut reipas bloggaaja ja kuvannut teidän iloksenne mm. eilisen ruoka-annokseni, joka vei kielen mennessään. Salaattia, kurkkua, paprikaa, fetaa, pari keitettyä kananmunaa ja päälle loimulohta. Eli tuttavallisemmin Lohisalaatti.


Tänään kävin kaupungilla Scoundrelin kanssa. Lähdimme etsimään paria juttua lauantaita varten ja kun se oli hoidettu pois alta, niin kummasti alkoi kahvihammasta kolottaa, joten kävimme ansaitusti nauttimassa jäälattet. Oli kyllä asiakaspalveluasenne taas huipussaan kahvilan myyjällä... Mutta lopulta saimme haluamamme juomat oikeanlaisina ja hyväähän se oli! Ja kuten kunnon bloggaaja, ikuistin tämänkin hetken. ;)Nyt tämä kunnon bloggaaja menee ansaitusti peiton alle lämmittelemään ja jos sitä vielä yhden jakson viettäisi Doctor Who:n parissa...

4 kommenttia:

 1. Ahahaaa, se kahvilatyttö oli kyllä niin asiakaspalveluhenkinen että oksat pois.
  "Siis tähän jäälatteen KUULUU vaniljasiirappi!" (Ai, no sori, sitä ei lukenut missään ni mistä mä olisin voinut tietää?)
  "...no KAI mä voin sit tehdä sulle uuden ilman." (armollisesti, ihan kuin se ei muka kuuluis sen työhön tehdä asiakkaalle sellainen kahvi jonka asiakas haluaa...)

  Asiakaspalvelu Suomessa, huoh. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä oli kans vähän hölmöä, että sun piti odottaa niin kauan, että se palveli ne muut asiakkaat ensin... Naurattaa kyllä näin jälkeenpäinkin vielä se, että siihen toiseen kahviin et saanut enää lusikkaakaan. :D

   Poista
 2. Niin ja hyvännäköinen salaatti btw. *drool*

  VastaaPoista