maanantai 14. lokakuuta 2013

Maanantaiketutus

Olen tällä hetkellä niin ärsyyntynyt ja vittuuntunut omaan elämääni, erinäisiin ihmisiin ja vähän kaikkeen ympärilläni, että mitään positiivista en ehkä saa aikaiseksi, mutta hei, joskus pitää angastata ja velloa.

Eräiden viimeaikaisten hassunhauskojen ja ei-niin-hassunhauskojen sattumusten kautta aloin miettiä ihmisiä ja ihmisuhteita. Lähinnä sitä, että millaisia ihmisiä ympärilläni on? Millaisia ihmisiä vedän puoleeni ja millaiset ihmiset kiinnostavat minua? Yleisesti ottaen olen huomannut viimeaikoina omassa käytöksessäni sellaisen seikan, että sellaiset tavalliset, kivat, kiltit ja mukavat ihmiset.... Ei kannata vaivautua! Ilmeisesti alitajuisesti etsin ihmissuhteiltani tietynlaista haastetta, eli mitä vaikeampi, arvaamattomampi ja epämääräisempi ihminen, niin sitä parempi. Oikeastaan, kannattaa olla vaan ihan superitsekäs, renttu, välinpitämätön ja suoraan sanottuna kusipää, niin kiinnostukseni on taattu.
Noh, saatan ehkä vähän liioitella... :D

Tämän saman ilmiön huomaa kyllä ystävissänikin, tosin paljon lievemmässä mittakaavassa ja positiivisena asiana. Vaikka he ovat minulle rakkaita ja tärkeitä, niin oikeastaan todella monissa on ripaus sellaista tietynlaista "vaikeaa" ihmistyyppiä ja yleensä heidän mielipiteensä asioihin ei jää kenellekään epäselväksi. Mutta ystävissäni näen tämän vaan vahvuutena. He ovat upeita ja vahvoja ihmisiä ja on suuri ilo olla tällaisten ihmisten ympäröimänä, koska se kasvattaa myös minua ihmisenä.

Etsinkö sitten alitajuisesti tällaista samanlaista vahvuutta myös vastakkaisesta sukupuolesta? Pidän ihmisistä, jotka ajattelevat omilla aivoillaan, ovat spontaaneja, vahvoja ja itsenäisiä persoonia. Mutta joskus sen itsenäisen ja itsekkään välillä on vain hiuksenhieno ero... Olen ehkä vaan viimeaikoina mennyt astetta enemmän metsään arvioidessani ihmisten luonteita.

---

Viikonloppuna oli kivat Oktoberfest-bileet Uusiksella, joista toipuminen on tuttuun tapaan jatkunut vielä tänäänkin. Vauhdikasta oli ja yöunet jäi taas vähän vähille. Harvinaista kyllä, asukuvakin löytyy tällä kertaa ja se tulee tässä:


Ei pöllömpi nainen, vaikka itse sanonkin! ;)
Uusia kavereita tuli taas roppakaupalla ja pieniä kivoja projekteja vapaa-ajan iloksi. Nyt menen ansaitusti löhöilemään sänkyyn peiton alle ja katsomaan vähän Doctor Who:ta. Kyllä tää vitutus tästä ajan kanssa kaikkoaa. Ajatukset pyörii näiden asioiden ympärillä varmaan tovin ja olotila vaihtelee vittuuntuneesta siihen, että hakkaan päätäni seinään. Mutta älkää huoliko, ei tämä ole mitään, mitä päiväunet ja ihanat ystäväni eivät saisi kaikkoamaan. :) Kohta olen taas pirteä, iloinen ja huoleton oma itseni!

4 kommenttia:

 1. Kuten hyvä ystävämme The Doctor sanoisi, "Anybody remotely interesting is mad in some way." ;)

  And keep on fighting, girl! Paskiaisia tulee aina vastaan elämässä, mutta kyllä sieltä joukosta joskus löytyy niitä hyviäkin tyyppejä. <3

  VastaaPoista
 2. Joskus vaan pitää pohtia ja velloa! Se pitää itselleen sallia =D
  Ja kaunis asu kauniilla naisella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä oon oikein sellainen megavelloja, kun sille päälle satun... :D Yleensä en onneksi jaksa vaivata päätäni moisilla kauhean pitkään.

   Poista