torstai 5. syyskuuta 2013

Some pics and stuff

Kulunut viikko on ollut samaan aikaan kiireinen ja laiska. Tai ei ehkä laiska, mutta väsynyt. Tänään olen pitkästä aikaa vaan ollut kotona ja nauttinut yksinolosta. Huomenna voisi töiden jälkeen vaihtaa siivousvaihteen päälle ja pestä vaikka ikkunat. Jospa nuo viimeisetkin auringonsäteet pääsisivät sitten paremmin tänne sisälle piristämään syksyä.

Koska olen edelleen päikkäreiden jälkeen väsynyt, niin en taida jaksaa kirjoittaa ihan kauhean pitkästi, mutta ei hätää! Saatte korvauksena kuvia viime viikkojen ajalta.

Erään ihanan hattaraisen ystävän kanssa olen touhunnut paljon kaikkea ja eräänä sunnuntaina kävimme kävelyllä ja otimme todella hassunhauskoja kuvia.

turkulainen turisti
Matkalla näimme myös tämän maailman sympaattisimman kioskivaunun. Tahtoisin todella tietää Maijan kioskin tarinan ja sen, että mitä herkkuja Maija on myynyt kioskistaan?
Olemme myös isoja teen ystäviä ja olemmekin maistelleet kaikkia ihania erilaisia teemakuja. Tuo punainen oli jotain aivan superhyvää vadelmateetä, joka oli oikeasti sellaista marjaisen kirpakkaa.


Maistelimme tyttöjen kesken jotain muutakin, nimittäin...


JUUSTOKAKKUA!
Hieman oli härskin näköinen tuo päällinen, mutta ei se makua haitannut. Tämä juustokakku oli hattaraisen omin pikku kätösin tekemä New York -juustokakku ja voi pojat. Ehkä parasta juustokakkua ikinä! Voisin elää pelkästään tällä kakulla.


Tietysti rapsuttelin myös hattaraisen Mauri-Hemulia, joka osaa ottaa rennosti.Viikonloppu oli ihan superkiireinen, sillä ohjelmaan mahtui niin muuttobileet, kuin serkkupojan 17-vuotissynttärit. Vielä vuosi ja sitten koittaa se päivä, josta minä ja serkkuni (tai minä lähinnä :D ) olemme puhuneet jo monta vuotta. Maaginen 18 ikävuoden rajapyykki häämöttää jo kulman takana ja sitten serkkua viedään. Olemme serkkuni kanssa olleet aina aika läheisiä ja joskus tuntuu, että nuorenen itsekin hänen seurassaan vähintäänkin viisi vuotta. Todellisuudessa taidamme molemmat taantua jonnekin ala-asteikäisten tasolle... Ainakin jos meidän juttuja kuuntelee.

Minä ja serkku, UV monta, monta, monta vuotta sitten.

Tällä viikolla olen pitänyt itseni kiireisenä mm. Ikea-reissulla, kahvittelulla ja shoppailulla...


Seppälästä löysin kivan hupparin, joka maksoi vain 12 euroa. 


Lindexiltä mukaani tarttui nämä ihanat punaiset käsineet, joiden hintalappua koristi ihana -70% tarra. 
Näille jäi hintaa alle 5 euroa.Oikeasti lähdin kaupungilta etsimään itselleni uusia työhousuja ja löysinkin sellaiset H&M:stä. Ihan tavalliset mustat trikoohousut ja hintaa oli 19,95e. 

Toinen pakollinen ostos oli uudet kengät, sillä Converseni alkavat kohta olla tiensä päässä ja eivät todellakaan pidä enää edes pientä syyssadetta poissa sukistani. Onnekseni löysin Skopunktenista itselleni ehkä maailman söpöimmät kengät... Vai mitäpä sanotte näistä?Ja koska shoppaillessa iski nälkä, niin kävin Greenzissä syömässä pienen lohisalaatin... Ja kuten kunnon bloggaajan kuuluu, niin TIETYSTI otin annoksesta kuvan, jotta voin jakaa sen teidän kanssanne. 


Oli ihan superhyvä salaatti ja tulin tuosta pienestäkin annoksesta ihan täyteen. Huh!
Nytpä menen takaisin sohvalle nauttimaan kotipäivästäni, sillä viikonloppuna olisi taas edessä saunailtaa ihanaisten naisten kanssa ja suunnitelmissa olisi myös ehtiä kuuntelemaan (ei-niin-kauhean) pikkuisten entisten luokkalaisteni bändiä Klubille. Saa nähdä miten taas ehtii joka paikkaan. :) Ihanaa olla vaihteeksi kiireinen!

Terveisiä vielä karvakorvalta, joka saa allekirjoittaneen hermot kireäksi ainaisella karvanlähdöllään. Miten voi noin pienestä koirasta lähteä niin iso määrä karvaa? Ja miksi ne kaikki karvat tuntuvat olevan sängyssäni...? Taitaa olla Oton iloksi isot harjausbileet tiedossa taas illalla... Ei kommentteja:

Lähetä kommentti