sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuuma, kostea ja kryptinen viikonloppu


Olen viimeaikoina muutenkin hehkuttanut ystäviäni täällä, mutta can't help it! Vähän pitää hehkuttaa taas. Perjantai oli hauskin päivä pitkään aikaan, kiitos Scoundrelin. Saimme ihan loistavan idean katsoa jokin nynny tyttöleffa ja elokuvaksi valikoitui Step Up ja tokihan meillä myös oli todella kekseliäät ja sofistikoituneet juomapelisäännöt tähän leffaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ne ovat tässä: "Juo aina, kun Channing Tatum näyttää hyvälle."
Ihan totaalisen nynny ja hömppähän se leffa on, mutta mehän juotiin. Paljon. Usein. Tanssivat miehet, hot? Yes!

Illalla olikin vuorossa once again, opiskelijabileet Uusiksella. Siinä se ilta sitten vierähtikin aika kuumasti ja kosteasti. Ja oikeastaan yökin, sillä armottoman bilettämisen, saunomisen ja yhteislaulujen jälkeen allekirjoittanut kömpi kotiin puoli yhdeksältä aamulla. Lauantaina oli tarkoitus ottaa univelkoja takaisin ja vaan rötvätä väsymys ja muut olotilat pois. Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että löysin itseni illalla Proffan kellarista, jossa pääsin pelaamaan Mastermindia ja loppuillasta pääsin vielä sohimaan palloja kepillä. Ei niistä ihan kauhean moni mennyt pussiin, mutta oli se silti hauskaa. Kiitos vaan Mastermind-huijarille ja herrasmiehille, joiden kanssa pelasin biljardia ja jotka lähtivät pikun jälkeen vielä saattamaan allekirjoittanutta oikeaan suuntaan, etten eksyisi (taas).

Nukuin viimeyönä suht hyvin, mutta muistan jossain vaiheessa yötä heränneeni siihen, että mielessä oli kauhea kasa asioita, joista halusin kirjoittaa blogiini. Olin suorastaan nerokkaana kirjoittanut asioita muistiin puhelimeeni ja vaikka osa asioista oli ihan selkeitä, niin näistä seuraavista olen ehkä vähän hämmentynyt: tiikeriemo, sen duden hiukset, cucumbersandwich, kuvausidea!, nassutassut ja "se leffa, jossa ei ole Ben Affleck, vai oliks se Matt Damon?? Google?"

Että sellainen. Yritin lähteä avaamaan noita, mutta aika kryptistä hommaa sekin. Tiikeriemosta mulla ei ole MITÄÄN havaintoa, mutta sen verran tiedän, että Cucumbersandwich on viittaus Benedict Cumberbatchiin. Sitä en tiedä, että miksi olen ajatellut kyseistä miestä keskellä yötä? Tai ehkä tiedänkin... Nassutassut on oma hassunhauska ja nokkela termini sille, että on aivan totaalisen naamat, mitä olen ehkä tässä parin viikon aikana ollut parikin kertaa. Siitä ehkä pääsisikin aasinsiltaa pitkin "sen duden hiuksiin", koska muistan perjantaina pörröttäneeni ja hipelöineeni yhden mieshenkilön hiuksia, mutta en tiedä, että miksi olen kokenut sen olevan niin tärkeä tieto, että se pitäisi jakaa blogissa?

Vaikka olenkin vaatimattomasti Suomen paras Googlettaja (kysykää vaikka kavereiltani), niin tuota leffa-arvoitusta en edes lähde selvittämään. Naurussa oli pitelemistä, kun aamulla heräsin, avasin puhelimeni ja tämä oli ensimmäinen asia, jonka näin. Piti vähän aikaa miettiä, että mitä helvettiä nyt oikeasti?

Tänään olen vaan ollut, nukkunut, syönyt ja katsonut Big Bang Theorya. Ihan paras päivä. <3 Illalla olisi tiedossa leffan katsomista Nuoren Huntzbergerin kanssa ja tämän päivän suurin ongelma tulee todennäköisesti olemaan se, että katsotaanko joku lälly romanttinen komedia, vai zombiemättöä. Tällä hetkellä on niin koomainen olo, että kumpikin tuntuu tarpeeksi aivottomalta.


2 kommenttia:

  1. Lähetään siitä liikkeelle, että itse hra. Mastermind ei voi huijata pelissä, jonka nimi on Mastermind.

    VastaaPoista
  2. Mr. Mastermind huijasi, tai on totaalisen värisokea. Huono häviäjä joka tapauksessa.

    VastaaPoista