perjantai 30. elokuuta 2013

Girls, girls, girls and cars

Keskiviikkona oli yksi tämän kesän ihanimmista päivistä. Lähdimme nimittäin viiden naisen ja yhden miehen vahvistuksella Loimaalle pienoiselle kuvauskeikalle. Scoundrel oli tehnyt pientä tiedustelua kylillä, että ei kellään sattuisi olemaan vanhoja autoja, joita voisi käyttää pin-up kuvauksissa ja aivan ihanasti oli Loimaan päässä asiat hoidettu! Paikalla oli kymmenkunta toinen toistaan upeampia amerikanrautoja, joista osa oli ihan syötävän ihania.

Ja jotta tekijänoikeudet tulevat selviksi, niin kuvat on ottanut (ja muokannut) Miss Ruki Ver, ellei toisin mainita. Muistakaa myös, että kuvista saa isompia klikkaamalla.
Miss Ruki Ver on todellinen supernainen, sillä sen lisäksi, että hän on ihan häikäisevän kaunis, niin hän osaa myös ottaa todella upeita kuvia ja lisäksi hän on vastuussa minun hiuksistani ja meikeistäni näissä kuvissa.
Koska olemme ihanan turhamaisia naisia, niin tokihan vaihdoimme kuvausten välillä vaatteita kolmesti ja paljon jäi vielä ideoita ja asuja kuvaamattakin. Seuraavalla kerralla sitten... ;)

Tässä me IHANAT NAISET nyt olemme. Ylhäältä vasemmalta oikealle: ScoundrelPin the fuck ups -blogista tutut naiset Somen ihanin muija ja Siperianhusky, sekä pieni ja pullea minä. Auton ratissa on luonnollisesti jengimme pomo, itse MRV.


Kuva: He-man
Tuon punaisen avoauton kanssa innostuimme kuvailemaan vähän enemmänkin ja osa kuvista oli kuin suoraan vanhoista Coca-cola -mainoksista. Girls just wanna have fun!

Kuva: He-man


Kuva: SHKuva: He-man


Saimme myös ikuistettua vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sillä SIM ja SH innostuivat tukkanuottasille.


Riidan syy ei meille muille ihan heti selvinnyt, mutta myöhemmin kuvista löytyi todistusaineistoa siitä, että SIM olikin ehkä käynyt lirkuttelemassa väärälle miehelle...Tytöt saivat kuitenkin erimielisyytensä sovittua ja pääsimme jatkamaan jännittäviä kuvauksia. Tässä olemme lähtöviivalla, valmiina lähettämään upeat autot matkaan. (Tämän MRV:n kuvan olen räpsäissyt minä, ihan itte!)

Kisa oli hurjan jännä (no okei, eihän me oikeasti saatu ajaa näitä autoja...) ja voittajaksi suoriutui (eikä mitään kisaakaan oikeasti ajettu, mutta jos kisa olisi ajettu, niin!) oma suosikkini, eli tämä ihana keltamusta Chevrolet Chevelle Malibu 2d HT 454 -69. Todella kaunis auto.


Mutta tasapuolisuuden nimissä täytyy sanoa, että kyllä tuo musta Chevrolet Impala 2d HT -65 miellytti myös silmää. Sisäinen pieni Supernatural-fanityttöni olisi halunnut nähdä paikalla myös vuoden -67 Impalan, jollaista Dean Winchester ajaa kyseisessä sarjassa. Voi pojat, siinäpä olisikin tullut ehkä jopa pieni kyynel silmään, kun sellaisen auton kanssa olisi päässyt samaan kuvaan. Mutta ei ollut yhtään paha mieli tähänkään autoon nojaillessa...Ja kun kerran päästiin luvan kanssa nojailemaan ja istumaan näin upeiden autojen päälle, niin siinähän sitä tekemistä sitten riittikin. Tässä vähän lisää taidonnäytteitä.


MRV:n kuvat: He-man

Tässä välissä täytyy huomauttaa, että seuraava kuva saattaa aiheuttaa todella suurta säärikateutta. Scoundrel on muutenkin pitkä ja kaunissäärinen nainen, mutta korkokengissä... Katsokaa nyt noita jalkoja! Huhhuh! Terveisin: kääpiöTässä oivia esimerkkejä siitä, miten epäreilun kauniilta voikaan ihminen näyttää, ihan vaan huolettomasti autoon nojaillessaan.
Tässä odottelen, että tytöt saapuisivat kanssani sunnuntaiajelulle.Vielä sipaisu huulipunaa ja matka voi alkaa.Lopuksi vielä vähän glamouria. 

Kuva: He-man

Säärtä, säärtä ja vielä vähän enemmän säärtä.
 Autossa on myös yllättävän mukavaa ihan vaan makoilla ja samalla voi vähän lisätä huuliin punaa.


Tällaista tällä kertaa. Iso kiitos Loimaan suuntaan kaikille teille, jotka toitte autojanne kuvattavaksi. Kiitos myös kaikille ihanille naisille, jotka olitte ihan SEKSIVAU, vaikka vähän vilpoinenkin meinasi tulla. Ja erityiskiitos myös kuskille/kuvaajalle He-manille, joka kesti meitä naishauskoista jutuista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti