maanantai 16. syyskuuta 2013

Some serious shopping, partying and hotness.

Onpas ollut taas kiva viikonloppu.

Perjantaina katsoin leffaa ( (500) Days of Summer ) erään uuden tuttavani, nuoren Huntzbergerin kanssa ja tulipa siinä sivussa tuhottua pullo viiniäkin. Leffa oli juuri niin alakuloisen suloinen ja ihana kuin muistinkin ja välillä tuli vähän surku ja paha mielikin, vaikka tämä loppujen lopuksi onkin aika feelgood -leffa. Ihan pienenpienen kyyneleenkin saatoin leffan aikana tirauttaa, mutta onneksi kukaan ei huomannut. :')

Tässä välissä on kyllä ihan pakko mainita, että Joseph Gordon-Levitt on aika kuuma, kuumempi, kuumis.

Leffan aikana taisin ehkä pariinkin otteeseen hehkuttaa tätä miestä. Erityisesti kiinnitin huomiota vaatteisiin, joita hänellä oli leffassa. Miksei miehet käytä enää slipoveria?


Tai tällaisia kokonaisuuksia? Liivejä, kauluspaitoja, henkseleitä, istuvia pukuja? Keskimmäisen rivin vasemmanpuolimmainen raitapaitakokonaisuus... Toimii ihan kympillä! Samoin tuo villapaita ja noh, kyllä muhun toimii oikeastaan melkein kaikki näistä.


Sitten vielä yksi kuuma kuva ja voimme siirtyä viikonlopussani eteenpäin. Katsokaa kuitenkin tätä ensin hetki. <3Lauantaina kävin ihanaisen Scoundrelin kanssa kiertämässä kirppareilla ja voi pojat! Onnea oli matkassa, sillä löysimme molemmat vaikka ja mitä kivaa. Tässä pari kivointa löytöä, jotka tein...

Tämän söpöäkin söpömmän hameen ostin eurolla. Rakastan tuota helmaa ja sen alta pilkistävää pilkullista kangasta ja mustaa tylliä. En ihan vielä tiedä, että koska olen valmis pukemaan päälleni näin lyhyen hameen, mutta eiköhän sellainenkin hetki löydy vielä :PErityisen onnellinen olin näistä kengistä, jotka ostin myöskin eurolla. Ovat söpöt ja niiiin mukavat jalassa. Eilen olin koko illan liikenteessä näissä kengissä ja missään vaiheessa ei ollut sellaista oloa, että haluaisin edes hetkeksi kengät pois jalasta. Mikä ihana tunne!


Nämä olivat yliopistonkadulla yhden pikkuisen koruliikkeen ikkunassa... Enkä vaan voinut jättää niitä sinne, kun ne olivat niin herkullisen näköiset. Voiko olla mitään söpömpää, kuin cupcake-korvikset? Tui tui.Illaksi suuntasimme ihanien ystäviemme tupareihin ja oli aivan ihanat bileet! (Ne naisten luuseripidot siis, miesten bileet oli ihan surkeat Hitler-bileet) Tapasin uusia kivoja ihmisiä ja näin ihanaa pikkumasaakin pitkästä aikaa. Ihana pikkumasa myös työnsi allekirjoittaneen yöllä taksiin, antoi kuskille rahaa ja käski viedä turvallisesti kotiin. Mulla on ihan parhaat kaverit. <3 Kiitos rakkaat.

Parasta eilisessä oli myös se, että kun pienessä vaatekriisissä sovittelin asuja tupareita varten, niin huomaamattani mahduin yhteen lempihameeseeni, joka oli vielä kuukausi sitten liian pieni. Voinkin nyt ylpeänä sanoa, että olen laihtunut vähän päälle kuukaudessa kymmenen kiloa ja sen huomaa. Parasta ikinä.

Tänään olen maannut sängyssä ja kuunnellut musiikkia. Omistan jopa kahdet ihan kiitettävän hyvät Steelseriesin kuulokkeet, mutta harvemmin jaksan / muistan käyttää niitä. Tänään kuitenkin olen nauttinut lempibiiseistäni ja voi pojat, kaikki kuulostaa vaan niin paljon paremmalta kuulokkeista. Ah <3

Erityisesti tämä Alice in videolandin biisi on saanut korvani valumaan hunajaa.


"You must be feeling really good about yourself
But you will never feel your way with me."


Sellaista kivaa minun viikonloppuuni tällä kertaa. Taidan nautiskella musiikista vielä ihan pienen hetken ja sitten laitan pään tyynyyn ja aloitan uuden viikon kunnon yöunilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti