tiistai 24. syyskuuta 2013

Otto Viljami Valtteri, 8 vee!Tänään on kulunut 8 vuotta siitä, kun elämäni suurin rakkaus syntyi tähän maailmaan. Muistan vieläkin sen päivän, kun koirakuumeissani selasin Apulan palstaa ja löysin ilmoituksen Oulussa sijaitsevista pikkuisista Jack Russell -pennuista. Pentuja oli vain kaksi ja kädet vapisten otin yhteyttä, koska olin ihan varma, että molemmat pennut olivat jo menneet parempiin koteihin. Mutta kuinkas kävikään! Ystävällinen nainen vastasi, että narttu on jo mennyt, mutta voidaan vaikka samantien varata jäljellä oleva uros minulle. 

Tuosta hetkestä alkoi tuskainen odotus... Kasvattaja onneksi lähetti minulle usein sähköpostilla kuulumisia ja kuvia tuosta suloisesta pallerosta. Tässä on muutamia kuvia Oton ensimmäisistä viikoista.

Taisi olla tämä pallero ruoka-aikaan paikalla.... :D

Nekku-siskon kanssa oli kivaa painia

Ja päikkäritkin oli kiva ottaa lähekkäin.Kotiin tämä suloinen pallero haettiin marraskuussa ja koko automatkan olin ihan haltioissani, enkä tiennyt miten päin olisin ollut, kun Otto tuhisi sylissäni peittojen keskellä. Tässä ensimmäinen kuva uudessa kodissa. :) 


Otolla oli myös oma pikkusohva, jossa oli hyvä nukkua riepujen keskellä. Oli myös todella kivaa vähän teroittaa pikkuisia hampaita tuohon sohvaan ja lopulta repiä sieltä sisältä kaikki täyte ulos. Ei ollut kovin pitkäikäinen tämä peti. :D


Otto on aina ollut hirvittävän leikkisä ja aktiivinen koira. Vieläkin monesti ihmiset hämmästyvät, kun heille selviää, ettei kyseessä olekaan mikään superaktiivinen pentu, vaan ihan oikeasti jo kiitettävään 8 vuoden ikään ehtinyt vanha herrasmies. Tässä Otto ja yksi ensimmäisistä leluista, Maisa-hiiri.


Tämä vihreä lelu, joka tunnetaan yleisesti myös pötkylänä, on yksi Oton lempileluista ja AINOA lelu, joka on säilynyt ehjänä pentuajoista asti. Kaikki muut on revitty riekaleiksi ja paloiteltu, mutta pötkylä on kaikkein rakkain! <3


Tässä ollaan luunpiilotushommissa, sillä kuka pöhkö niitä nyt söisi? Paljon jännempää etsiä joku kiva paikka ja piilottaa se limaisena sinne. Tyynyn alusta on oikein hyvä esimerkki! 


Otolla oli joskus myös poikaystävä nimeltä Ykä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja romanssi oli tulinen ja kiihkeä. Jopa niin kiihkeä, että Ykässä oli lopulta reikä ja sisukset oli pitkin sänkyä. Se Ykästä. 


En tiedä missä olisin ilman tuota rakasta luupäätä. Viisi kertaa ollaan muutettu yhdessä ja joka kerta poika on ollut innoissaan pyörimässä jaloissa ja tutustumassa uuteen paikkaan. Ainoa ongelma on ollut se, että Otto on vähän turhankin aktiivinen vahtikoira ja tykkää haukkua vähän kaikelle rappukäytävästä tulevalle kolinalle. Mutta sekään ei ole oikeastaan ollut ongelma, sillä Otolla on pennusta asti ollut haukkupanta, joka hillitsee todella hyvin suurimmat halut nostaa meteli esimerkiksi postinkantajalle.
Tiedättekö mikä on maailman paras tunne? Se on se, kun on paha mieli ja tällainen pieni karvakasa tunkee syliin ja katsoo silmiin. Vähän ehkä saattaa lipaista poskestakin. Otto vaistoaa kyllä, jos olen allapäin ja tulee välittömästi viereen kiehnäämään, jos itken. Mutta mikä olisikaan parempi tapa kuivata kyyneleet, kuin koiran turkkiin? Ei niin mikään.
Monet luonani käyneet ihmiset ihmettelevät usein, että "onks toi aina noin adhd?" tai "eiks toi pysähdy koskaan?". Ei, ei se ole aina niin adhd ja kyllä, se pysähtyy joskus. Kun ollaan kahdestaan kotona, niin minä saan ihailla tällaista ihanaa pientä nukkuvaa näkyä.

Ja joskus joudun jopa paniikinomaisesti etsimään, että onko Otto karannut, kun näky on tämä...


Muutaman kerran Otto on löytynyt nukkumasta vähän kyseenalaisista paikoista, kuten kylpyhuoneesta pyykkien keskeltä ja pyykkikorista...Ja joskus hän koittaa olla vähän ovelampi, kuin mitä oikeasti onkaan...Nyt menen antamaan tälle rakkaalle karvakorvalle herkkuja ja hellyyttä! <3


4 kommenttia:

 1. Voi Otto, Otto, minäkin muistan vielä tuon pennun. ;_; Kyllä ne lapset kasvaa - karvaisetkin. <3 Halaus karvakasalle minultakin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvakamu kiittää ja kumartaa!

   Poista
 2. Ottooooo! Tuleeko siltä vielä ilopisu jos sanoo "OTTTOOOOOO!" ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sen sanoo oikea ihminen, niin saattaa tulla :D

   Poista