sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Hyvät frendit on ku ässät hihas!

(Oh yes, I did. Otsikon lainaus on juuri siitä, mistä luuletkin sen olevan.)

Luojan kiitos tänään on vihdoin sunnuntai. Tämä viikko on ollut vähintäänkin mielenkiintoinen. Kun katselen ympäri kämppääni tällä hetkellä, niin en voi kuin todeta, että "sekainen kämppä kertoo eletystä elämästä". Ei tilanne onneksi sentään ihan katastrofaalinen ole. Osaan halutessani olla aikamoinen siivousnatsi ja joskus pienikin sekaisuus ärsyttää suunnattomasti. Tällä viikolla on päässyt käymään niin, että pyykkikori on huomaamatta täyttynyt, tiskialtaaseen on kertynyt astioita ja noh, tavarat ovat vähän hujan hajan. Yksiössä on se huono puoli, että se näyttää paljon helpommin sotkuiselta muutaman tavaran ollessa väärällä paikalla. Hyvä puoli sen sijaan on se, että se sotku on myös aika helppoa siivota. Sunnuntain kunniaksi pesukoneessa pyörii päivän toinen koneellinen pyykkiä ja nyt on vihdoin energiaa istua koneen ääreen ja saada ajatuksia ulos. 

Torstaina kävin pitkästä aikaa Paattisilla ja oli kivaa päästä vaihtamaan kuulumisia ja katsomaan pyöristyvää masua. Torstai oli myös itselleni vähän turhauttava päivä ja pientä vitutustakin oli ilmassa, mutta onneksi Miss Ruki Ver ja Scoundrel olivat Girls just wanna have fun -valmiudessa ja pääsin päästämään vähän höyryjä ulos.

Sivuponnari!

Yksi siideri venyi pariksi ja ennenkuin huomasinkaan, niin suunnittelimme Scoundrelin kanssa, että jos ihan vähän koukattaisiin kotimatkalla piraattibileiden kautta. (Torstaina oli siis International talk like a pirate day ja tottakai opiskelijat käyttävät kaikki hyvät tekosyyt bilettää.) Suuntana oli siis Uusi-S ja mielikin oli ihanan höttöinen ja hattarainen, joten ilta oli tehnyt tehtävänsä. MRV teki sen virheen, että antoi minun olla vastuussa illan musiikista ja voi pojat, häneltä valuu varmaan vieläkin siirappia korvista. <3

Bileet oli ihan superkivat! Välillä kaipaan ihan tosissaan opiskelijaelämää. En sen vuoksi, että pääsisi opiskelemaan ja elämään pelkän opintotuen varassa, vaan lähinnä niiden bileiden takia! Tapasin paljon uusia, mukavia ihmisiä, juttelin vaihtareiden kanssa (joka on ehkä parasta ikinä), tanssin, bondasin tuntemattomien ihmisten kanssa random-asioista ja tottakai piti ottaa myös pakollinen huumorikuva. 

HOT? YES!
Istuimme suurimman osan illasta ulkona terassilla, mutta ilta oli kyllä silti aika kuuma, kuumempi, kuumis. Johtuisiko siitä, että ohitse käveli aina välillä miehiä, jotka tulivat saunasta pelkkä pyyhe päällään ja selkä hiestä kiiltäen? Krhm. Voin kertoa, että seuraavana aamuna löysin tästäkin näystä kuvamateriaalia puhelimestani, mutta suojelen teitä kaikkia ylikuumenemiselta ja jätän kuvat julkaisematta. ;)

Kotimatkalle pääsin joskus vähän ennen aamunkoittoa, mutta onneksi eräs herrasmies saattoi minut kotiin asti. Onhan tuo matka aivan suunnattoman pitkä ja kun kävelee suoraa tietä kotiin asti, niin voi vaikka eksyä matkalla. :D

Perjantai olikin vähän rauhallisempi päivä. Väsytti koko päivän ihan Simona ja piristääkseni itseäni kävin istuskelemassa Scoundrelin luona ja kuuntelimme youtubesta vaikka ja mitä hyvää musiikkia. Kuulimme korvissamme MRV:n huudahtelut "NÖSSÖJÄ, NÖSSÖJÄ KAIKKIALLA!", mutta sepä ei meitä haitannut. Myönnämme olevamme nynnyjä ja kuuntelimme mm. tätä.
Illalla hengailin Nuoren Huntzbergerin kanssa ja katsoimme "kauhu"leffan nimeltä Whisper. Täytyy sanoa, että sitä elokuvaa en halua kenellekään suositella, sen verran huono se oli. Leffan ja Pasilan jälkeen tosin uni maittoi ja sain nukuttua univelkoja pois.

Eilen vietin niin ikään laatuaikaa Scoundrelin ja hänen puoliskonsa, Shepherdin kanssa. Istuimme iltaa Suxesissa ja voi pojat, siellä oli joku maailman ihanin ja söpöin dj, jolla oli ihan parhaat bileet kopissaan 24/7. Harmi, etten tiedä kuka hän oli, sillä olisin halunnut lähettää lämpimät kiitokset siitä, että hän soitti niin hyvää musiikkia ja teki minut kovin iloiseksi. Kävimme myös Cosmicissa, jossa en arvostanut dj:n soittamaa musiikkia, mutta siellä oli tuttuja, joita oli kiva nähdä pitkästä aikaa.

Nyt en kuitenkaan voisi olla onnellisempi siitä, että on sunnuntai ja tänään ei ole onneksi tarvinnut tehdä MITÄÄN. Taisin hukata punaisen langan jossain vaiheessa tätä merkintää, mutta olo ei ole mikään maailman skarpein tällä hetkellä. Repeilen randomisti itselleni. Kiitos ja anteeksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti