maanantai 16. syyskuuta 2013

Silmäniloa maanantaille

Tiedän, että blogini on viimeaikoina ollut ehkä vähän liiankin täynnä kuumia miehiä ja ylimääräistä kuolaneritystä, mutta hei, en voi sille mitään, että maailmassa on niin paljon kuumia ja söpöjä miehiä! Näin maanantain kunniaksi ajattelin tarjoilla teille ihan vähän lisää silmäniloa.

Ladies (and gentlemen), I give you: Matt Czuchry.


Itselleni Czuchry on tuttu Gilmoren tytöistä, jossa hän näytteli ah niin ihanaa Logan Huntzbergeriä.
Ai miten niin muka minulla on fiksaatio tällaisiin söpöihin poikiin?Tämä kuva on yhdestä lempijaksostani, joka sai sydämeni sulamaan, koska noh... Logan Huntzberger on jotain ihan muuta.


Nykyään näyttelijä vaikuttaa Good Wife -sarjassa, jota aloin tänään katsoa ja voi Matt! Minulla olikin kauhea ikävä pörröistä ja tuuheaa tukkaasi, valloittavaa hymyäsi ja käheää ääntäsi.Matt Czuchry ei ole poikkeus siihen sääntöön, että miehet vaan näyttävät ihan uskomattoman kuumilta hyvinistuvissa puvuissa. 

 Kuinka aseistariisuva voi  pelkkä pieni hymy olla? 

Ja kyllä, salaa toivon, että saisin olla tuo pullo. 
Tähänhän tämä taas meni, että ei mulla oikeastaan mitään muuta asiaa ollutkaan. Halusin vaan jakaa tämän ihanuuden teidän kanssanne. Edellisessä postauksessa mainittu Nuori Huntzberger ei arvosta lempinimeään, mutta siihen minulla ei ole muuta sanottavaa, kuin stfu, sinulta ei kysytä. :)4 kommenttia: