torstai 19. syyskuuta 2013

Tulitukka

Hei vaan hei rakkaat karvaiset pikku pallerot!

Nyt pääsi käymään niin, että asia, jonka piti olla vain ihana ja tulinen lyhyt kesäromanssi, taitaakin jäädä pidempiaikaiseksi jutuksi. Kesän alussa päätin, että kaipaan vaihtelua ja että syksyn tullen voin sitten taas vaihtaa tuttuun ja turvalliseen takaisin. Ai mikä mies? Minähän puhun hiuksistani, senkin pervo!

Koko kesän olen ollut ihastuttava punapää, mutta pari viikkoa sitten huomasin syksyn tulleen ja päättäväisesti marssin kauppaan ja ostin mustaa hiusväriä. Jätin kuitenkin tuohon eteen punaisen raidan muistuttamaan kesän ihanista seikkailuista.


Hiukseni ovat siitä kivat, että voin vaihtaa jakauksen paikkaa oikeastaan koska vaan ja mihin suuntaan vaan. Tuo raitakin oli siitä monipuolinen, että sen sai jakausta muuttamalla joko kokonaan toiselle puolelle, tai sitten niin, että kummallakin puolella oli punainen raita. Vaikka tämäkin tukka oli "ihan kiva" niin päivä päivältä tuo punainen raita näytti houkuttelevammalta ja kuulin kuinka se kuiskasi korvaani "welcome to the dark side"... Joten, kahden viikon jälkeen istuin taas värinpoisto päässä ja niin... tässä sitä taas ollaan.


Minua on onneksi siunattu todella paksuilla ja vahvoilla hiuksilla, sillä monella muulla varmaan olisi jo pudonnut hiukset päästä moisen väri/värinpoistokäsittelyn jälkeen. Myönnettäköön, että eipä itsellänikään nuo latvat ole ehkä parhaassa kunnossa, mutta who cares, näytän hyvältä ja se on tärkeintä. Tai lähinnä nyt peilikuvani vastaa taas sitä Stormiinaa, joka tunnen olevani.

Loppuun vielä biisi, jonka tahdissa heräsin tähän(kin) aamuun ja johon ei vaan ikinä kyllästy.


Ilokseni myös huomasin, että iloiseen joukkoomme oli tullut yksi uusi lukija. Tervetuloa!

Peace out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti