sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hetken maailma on tässä

Miten täydellinen sunnuntaipäivä... Istun tässä koneella, pöydällä on iso kuppi hyvää teetä ja taustalla soi PistePisteen uusi levy. Tykkään tästä kovasti. Tekee mieli laittaa silmät kiinni ja vaan upota sellaiseen pehmeyteen ja samettiin. Osa kappaleista on vähän liiankin riipaisevia ja muistuttaa asioista, jotka tekevät vieläkin vähän kipeää, mutta samalla huomaa sen, miten vahvaksi ihmiseksi sitä onkaan kasvanut.



Tänään tajusin jotain merkittävää. Mulla on pitkästä aikaa kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Juuri nyt on henkisesti hyvä, lämmin ja vahva olo. Juha Tapiota lainatakseni voisin sanoa, että "joku aamu sä heräät huomaamaan, sinä selvisit ja kelpaat kelle vaan." Hengitän tätä oloa sisääni niin syvään ja hartaasti, että toivon sen lämmittävän vielä silloinkin, kun syksyn pimeys ja kylmyys laskeutuu. Oikeasti vähän jopa odotan, että syyssateet saapuisivat. Ihan vaan siksi, että pääsisin tanssimaan sateeseen.




Rakastan näitä Happy Joen aforismeja. Nämä kuvat olen ottanut lasinalusista, joita olen kerännyt itselleni. Niistä kaikkein ihanin ja söpöin on mielestäni kuitenkin tämä:





<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti