torstai 1. elokuuta 2013

Kesäfiilistelyä! vol. 4

Olen ollut viimeaikoina taas kummallisen väsynyt. Johtuu toki varmasti paitsi helteestä, niin myös siitä, että olen nukkunut kohtalaisen huonosti. Väsymyksestä on saanut uutta pontta myös yleinen saamattomuus ja laiskuus. Koti on ollut vähän hurlumhei ja olenkin viihtynyt kaikkialla muualla paremmin. Alkuviikosta kiukuspäissäni käärin hihat ylös ja pistin tuulemaan. Koti sai uutta ilmettä ja kaikki nurkatkin tuli kunnolla luututtua.

Nyt pikkuruinen kotini näyttää tältä:


Jossain vaiheessa kevättä siirsin sängyn ikkunan eteen, mutta se vei niin tuhottomasti tilaa, joten siirsin sen takaisin tuonne koloon. Harmi, että tuo väli on mitoitettu niin, että sänkyni ei mahdu sinne poikittain :( Säästyisi tilaa vielä enemmän.


Löysin myös siivouksen yhteydessä pienet led-valot, jotka ostin viime jouluna ja näppäränä tyttönä viritin ne sängyn päätyyn. Iltaisin sillä saa luotua ihan superkivan tunnelmavalaistuksen. Romanttinen seura vain puuttuu. Jotta vink vink jne vaan. :D
Huomatkaa myös oven pällä komeileva kyltti, joka kertoo hätäuloskäynnistä. Tykkään kodissani juuri näistä pienistä kivoista yksityiskohdista...
Ja kivoista yksityiskohdista tulikin mieleeni, että keittiöstänikin löytyy uusi ihana juttu.Viihtyisyydestä huolimatta en ole ihan kauheasti ehtinyt viettää aikaa kotona. Eilenkin vietin koko päivän ihanaisten naisten seurassa. Töistä menin suoraan Heiskun luo ja käytiin kiertelemässä kaupungilla ja herkuttelemassa niin, että vatsa on vieläkin täynnä. Juuri kun pääsin kotiin ja istahdin alas lepuuttamaan jalkojani, niin ihanainen Miss Ruki Ver kyseli, jos jaksaisin lähteä ottamaan hänestä kuvia. Pikainen suihku ja jalat hetkeksi kuuman veden alle rentoutumaan ja taas mentiin.

Oli ihanaa päästä kuvaamaan jotain järkevää pitkästä aikaa, kun kamerakin oli omaani paljon parempi. Ja mikäs siinä kuvatessa, kun oli kuvauksellinen malli ja kauniit maisemat ympärillä. Räpsin kuvia kuin viimeistä päivää ja oli ihan superhauskaa. Tässä pieni maistiainen siitä, millaiset näkymät minulla oli kameran toiselle puolelle...Lisää näitä kuvia voitte ihailla täällä.

Urakan jälkeen kävimme ansaituilla lasillisilla ja kotiin päästyäni olin niin poikki, että kaaduin sänkyyn ja katsoin jakson Buffya. Enää yksi kausi jäljellä, mutta onneksi voin luontevasti jatkaa Angelin parissa sen loputtua... Harkitsin tosi pitkään, että olisiko pitänyt aloittaa Angelin katsominen tuohon rinnalle niin, että olisi pysynyt rinnakaiset tarinat koossa, mutta en jaksanut nähdä sitä vaivaa. Tosin netissä olisi varmasti ollut joku maailman kätevin lista, josta olisi selvinnyt missä järjestyksessä jaksot kannattaisi katsoa jne, mutta pfft! Ei sitä aina jaksa olla kätevä.

Viime viikolla kävin myös rannalla Miss Ruki Verin kanssa ja alla vähän fiiliksiä siltä reissulta. Kävin myös heittämässä talviturkin vihdoin pois! Hyvä minä! :)Uuuuuu mikä omppuherutus <32 kommenttia:

  1. Oot ihana! <3 ja sulla on kyllä maailman sulosin ja tyylikkäin koti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ihan niin pitkälle meniss että maailman suloisin ja tyylikkäin, mutta ihan kiva kyllä! ^^

      Poista