tiistai 20. elokuuta 2013

Kurt Schneider, I will be right here waiting for you!

Youtube on ehkä paras keksintö ikinä! Illanistujaiset kavereiden kanssa menee AINA jossain vaiheessa iltaa siihen, että jokainen haluaa näyttää youtubesta jotain ihan superhauskaa, tai jonkun maailman parhaan biisin / musiikkivideon ja niin kävi myös toissaviikolla, kun istuimme iltaa Miss Ruki Verin ja Scoundrelin kanssa.

Allekirjoittaneella ja Scoundrelilla on aika samanlainen musiikkimaku ja tykätään samanlaisista (nuorista ja söpöistä ^_^) muusikkopojista ja ah niin herkistä biiseistä ja tällä kertaa hän tutustutti minut aivan ihanaan nuoreen mieheen nimeltä Kurt Schneider.Niin herkkää, niin herkkää! MRV:n mielipide oli "IHAN LIIAN NYNNYÄ!"
Mutta kun nyt aloitin tämän nynnyilyn, niin nynnyillään sitten kunnolla!

Alla olevien kappaleiden alkuperäisversiot ovat molemmat yksiä lempibiisejäni, mutta nämä coverit... Ne ovat jotain ihan muuta. Voi rakkaus <3


aww, aww, awww... Muutenkin kaikki kitaraa ja pianoa soittavat miehet on niin kuumia ja ihania ja vaikka mitä, mutta kun ne on varustettu tuollaisilla silmillä ja katseella, niin vähemmästäkin alkaa sydän sulaa. Lisäksi alan epäillä, että tästä maailmasta ei löydy soitinta, jota Kurt Schneider ei osaisi soittaa...
Kyllä minä ottaisin ihan koska vaan yhden tällaisen iltojeni iloksi ja aamujeni auringoksi! ;) Rapsuttaisin poikapolon varmaan hengiltä!

TÄÄLTÄ  löydät lisää Kurt Schneiderin (ja paljon muidenkin) biisejä! Jos tykkäsit ylemmistä, niin kannattaa tutustua myös tuolla oleviin Sam Tsuin (joka muuten näyttää aika paljon nuorelta Antti Tuiskulta :D ) laulamiin biiseihin. :)

PS. olen saanut viimeviikkoina pari uutta lukijaa, joten lämpimästi tervetuloa lukemaan blogiani ja kommentoiti on enemmän kuin sallittua. Toivottavasti viihdytte! :)

4 kommenttia:

 1. Eiiiii miksei se voi laulaa jotain munakasta biisiä! Kaikki tollasia nyyh nyyh odottelen sinua ja itken täällä. Kuka nainen nyt haluais palata jonkun itkupillin luo, jolla ei oo muuta elämää kun se nainen? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä siinäkin on jotain munakasta (tulipa nälkä), kun mies osaa näyttää tunteensa ja tekee sen vieläpä näin herkästi. :)
   Ja eikös toi hey there delilah -biisi kerro juuri siitä, että vaikka oltais eri puolilla maailmaa tekemässä omia juttuja, niin jonain päivänä ollaan vielä yhdessä (ja se mies elättää perheen muusikkotöillään) !

   Tai ehkä mä vaan oikeasti olenkin joku parantumaton romantikko kaiken tän mukakyynisyyden alla? :P

   Joo-o, ei meidän miesmaut nyt kyllä mee YHTÄÄN yhteen. Mut ehkä ihan hyvä! :D

   Poista