tiistai 23. heinäkuuta 2013

Ilmiöitä!


Viikonloppu oli ihanan antoisa!

Lauantaina vietin aikaa ihanaisen Miss Ruki Verin kanssa ja käytiin UFFissa ja kirpparilla. Kerrankin UFFin supermega-alennuspäivät yllättivät ja löysin itselleni olkaimettoman kietaisutopin eurolla. Lisäksi samalla reissulla löysin itselleni uuden farkkuhameen, jollaista olen yrittänyt metsästää koko kesän! Hame oli ihan uudenkarheassa kunnossa ja maksoi vain vitosen. Voi onnea! :) Tarttuipa mukaan vielä ehkä maailman söpöin ja suloisin kesämekkokin. 

Olin aiemmin viikolla ollut kiertelemässä jokirannassa olleilla markkinoilla ja ihastelin jo tuolloin yhdellä naisella myynnissä olleita venetsialaistyylisiä silmikoita ja naamioita. Jossain tyhmyyspäissäni en kuitenkaan ostanut himoitsemaani vaaleanpunaista silmikkoa ja kun lauantaina kävin katsomassa, niin luonnollisesti ne olivat kaikki loppu ja jäljellä oli vain isoja naamioita. Noh, ei onneksi tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin... Tuo ostamani naamio on kyllä kaunis ja näyttävä, mutta pitänee käydä Carnevaliassa tms katsomassa, josko heillä olisi silmikoita myynnissä. Tarvitsisin nimittäin sellaisen yhteen tulevaan tapahtumaan. Jos jollain on tietoa mistä Turusta voisi bongailla ja ostaa hyvälaatuisia ja kauniita silmikoita, niin laittakaa viestiä. :)

Lauantaina syötiin myös tortilloita...... ja käytiin kiertelemässä Ilmiössä katselemassa hippikulttuuria ja kuuntelemassa mm. Suomen paskinta rap-esitystä.Ilmiömäinen Miss Ruki Ver
Ei niin ilmiömäinen Stormiina


Huomioikaa näiden miesten supercool ja tyylikäs skull & bones dresscode!

Oli ranta, oli hiekkaa, oli converset, oli siideriä, oli onni!

Paikalla oli muitakin ihmisiä ja maisemat olivat "ihan kivat"

Eilen kiertelin kaupungilla aikaa tappaakseni ja löysin jotain niin söpöä ja ihanaa, että oli pakko ostaa omaksi. 


Annan itselleni anteeksi tämän teinipeilikuvan, vammaisen posen ja omppuesittelyn ihan vaan siksi, että STAR WARS! <3 Sisäinen (ei niin salainen) nörttityttöni ei olisi ikinä voinut jättää tätä paitaa kauppaan. Voi veljet. 

1 kommentti:

  1. Senkin hölmö, ootpa ilmiömäinen! <3 Ja myös sun paitas on :D

    VastaaPoista