keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesäfiilistelyä! vol. 5

Nyt kun ulkona sataa vettä ja syksy tekee tuloaan, niin on hyvä palata mielessä vielä kesän rientoihin. Paljon on kaikkea, josta en ole ehtinyt / muistanut aikaisempiin kesäfiilistelyihin kirjoittaa, mutta nyt pääsette nauttimaan erään kesäisen reissun fiiliksistä heinäkuulta.

Ihanainen ystävättäreni MissRukiVer pyysi minut mukaansa TYRMYn kesämiittiin Maskun hiekkakuopille. Pääsimme lähtemään matkaan vasta viiden jälkeen, joten muut olivat jo ehtineet paikan päälle. Seurasimme örinää metsikön läpi ja löysimme oikean paikan, jossa oli jo grillit lämpiminä ja vesileikit täydessä vauhdissa. Olimme ottaneet todella naisellisesti mukaan paketin grillimakkaraa, joten niiden paistuessa sopiviksi me nautimme auringosta ja  maisemista.

Pakollinen "peace" -poseeraus

Jälkkäriksi MRV loihti aivan ihania suklaabanskuja. Onneksi paikalla oli ritarillisia hevimiehiä, jotka lainasivat linkkuveistä, että saatiin banaaneihin suklaan mentävät kolot. Näistä tuli kyllä kertaheitolla yksi lempparijälkkäreistäni. Veivät melkein kielen mennessään. Eli siis banaanit menevät kuorineen päivineen grilliin. Päälle vain tehdään pitkä viilto, jonka sisään tungetaan suklaata oman maun mukaan.


MRV:n polskiessa lämpöisessä vedessä, minä keskityin kuvaamiseen. Hyvät oli maisemat! ;)Ja olipa onni, että satuin ihan vahingossa kuvailemaan eräästä pusikosta tuota naisellisuuden ruumiillistumaa... Pääsin nimittäin salaa seuraamaan hänen päivittäistä kauneusrutiiniaan, jonka uskon olevan salaisuus hänen heleään ihoonsa ja kauneuteensa! Tässä salaista kuvamateriaalia MRV:n tekosista, kun hän luuli, ettei kukaan ole näkemässä!


 MUTAKYLPY! Kuori sinäkin esiin sisäinen kaunottaresi.


Ilta tuli kovin nopeasti ja toi hyttyset mukanaan. Kotiin oli lähdettävä, mutta onneksi sentään paria uutta facebook-kaveria rikkaampana!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti