torstai 8. elokuuta 2013

Pieniä iloja

Ajattelin aikani kuluksi aloittaa pientä postauksien sarjaa, jonka aiheena on söpösti ihan vaan "pienet ilot". Jotenkin sitä unohtaa usein nauttia niistä elämän pienistä asioista, kun keskittyy liiaksi odottamaan jotain suurta ja elämänmullistavaa muutosta. Vaikka ne pienet asiathan ovat juuri niitä kaikkein ihanimpia.

 Tässä siis pari asiaa, joista nautin ja olen iloinen juuri tällä hetkellä.

Tämä ei ehkä tule yllätyksenä, mutta pakko se on sanoa, että HIUKSENI. Ne ovat niin uskomattoman kivat punaisena. Ehdin jo harkita vähän värin vaihtamistakin, mutta värjäsin ne kuitenkin vielä kertaalleen punaiseksi, sillä lauantaina olen menossa eräisiin bileisiin ja halusin ehdottomasti punaiset hiukset sinne. Ja kuinka herkut niistä tulikaan taas.

Redhead


Toinen asia on niinkin hassunhauska ja pöljä, kuin tämä uusi Star Wars -paitani. Käyttäisin sitä vaikka joka päivä ja jokaikinen yö, jos vaan voisin. Se on niin pehmoinen ja ja kevyt päällä.

Geek

Ja kuten kunnon nörttityttö, menen nyt vähän vielä pelaamaan, sillä tuo pelikin tekee minut kovin iloiseksi! Ja vähän myöskin turhautuneeksi, koska olen jumissa yhdessä vaikeassa kohdassa, mutta GIRL POWERilla siitäkin selvitään!

3 kommenttia:

  1. Jee, MRV tykkää tästä! :) Olen superkateellinen tukastasi tosin :(

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii noi punaiset hiukset! :)

    VastaaPoista