maanantai 12. elokuuta 2013

Dark end of the rainbow


Nyt tuleekin postausta vähän erilaisista bileistä! Lauantaina Klubilla järjestettiin Turun baletin ja Setan toimesta Dark end of the rainbow -bileet. Setan bileissä olen käynyt erään ystävättäreni kanssa pari kertaa aikaisemminkin ja tykästyin jo silloin siihen, miten rento meininki ja ihania, aitoja ihmisiä niissä bileissä oli. Tunnelma oli paljon parempi, kuin yhdessäkään tavallisessa yökerhossa viikonloppuisin. Lauantaiset bileet olivat kuitenkin elämäni ensimmäiset fetissibileet.

Ilta alkoi sillä, että kokoonnuimme ihanaisten naisten MissRukiVerin ja Scoundrelin kanssa luokseni valmistautumaan bileitä varten. Oli ihanaa viettää iltaa tyttöjen kesken juoden (tietysti) pinkkiä kuohuviiniä ja laittautuen. Kerrankin sai luvan kanssa olla juuri niin ylipukeutunut ja meikattu, kuin huvittaa. Ihanaa!

Tässä MRV laittaa hiuksiani. Urheasti hän jaksoi hymyillä, vaikka asuntoni oli kuin sauna ja tuo kuuma kiharrin tuskin auttoi yhtään asiaa. Puhumattakaan siitä, että sitä kiharrettavaa hiusta tuntui riittävän ihan loputtomiin.

En ole alasti, vaikka siltä ehkä  näyttääkin! :D
Ja tässä lopputulos. MRV oli oikea taituri, sillä nuo kiharani säilyivät täydellisinä ja kuohkeina koko illan, vaikka välillä biletettiinkin ankarasti tanssilattialla. Olin todella yllättynyt siitä, miten kauniisti nuo kiharat minulle sopivat ja mieleen tuli lapsuuden lempipiirrettyni "Pikku Naisia". Jos MRV uhkasi aiemmin käyttää minua useammin hyväkseen kuvaustilanteissa, niin itsehän taidan nakittaa hänet hiusvastaavakseni useamminkin. Kiitos ihanainen!

Kiharapilvi <3

Scoundrelin kanssa koimme viikonloppuna suuria onnenhetkiä, kun löysimme Stockmannilta Sherwood-merkkistä siideriä, jota olemme löytäneet Turusta toistaiseksi vain yhdestä baarista. Hämmentävintä on, että tuo siideri maksoi alle 2 euroa pullo ja on ehkä parasta siideriä, jota olen juonut hetkeen. Eipä tarvitse ihan kauheasti miettiä, että mitä sitä joisi vastaisuudessa. Sherwood muistuttaa maultaan hyvin pitkälti englantilaistyylisiä omenasiidereitä, kuten Magners ja Bulmers. Nam. Tässä vielä Scoundrelin mielipide asiaan:

Hienot naiset juo siiderinkin kuohuviinilasista
MRV oli huikean kaunis (jälleen!) ja hänen upeat kasvonpiirteensä vetävät kyllä ihan sanattomaksi. Epäreilua! Huomatkaa myös nuo hauskat xoxo-huulitarrat. :)


Armottoman korsettien kiristämisen ja laittautumisen jälkeen olimme valmiit ja tässä me ihanaiset nyt sitten ollaan, olkaa hyvät!

MRV ja piikikkäät ballsit

Scoundrel ja piiska


I can has waist! 


Oli todella epäreilua, että sekä MRV:llä, että Scoundrelilla oli molemmilla korkokengät jalassa. Vaikka pituuseromme ei näistä yksittäiskuvista kovin hyvin välity, niin tunsin itseni todella lyhyeksi näiden muutenkin huikean pitkien naisten vierellä. Vai mitäpä sanotte tästä kuvasta, jossa minulla ei ole korkokenkiä ja heillä on...?

2 x jättiläinen + 1 x kääpiö. 

Seuraavana aamuna, kun siirsin näitä kuvia koneelleni, niin nauroin niille ääneen. Tiesin kyllä olevani todella pienen näköinen heidän vieressään, mutta tämähän on jo jotain ihan muuta! Noh, hyvät näkymät minulla oli, jos ei muuta! ;)

Illan mittaan seuraamme liittyivät myös neiti Pinkkitukka ja herra Nahkapöksy, jotka olivat myös pukeutuneet teemaan sopivasti.Kymmeneltä suunnistimme jo Klubia kohti ja muiden huristellessa autolla me reippailimme Scoundrelin kanssa kaupungin läpi. Itse klubilla oli valokuvaus ehdottomasti kielletty, joten sieltä ei ole yhtään kuvaa. Vaikeaa kuvailla ilman kuvia, miten ihanat ja kivat nuo bileet olivat, mutta yritän!

Girl Power!


Ensimmäinen positiivinen asia oli jo se, että narikka oli ilmainen. En muista olenko missään muualla saanut jättää tavaroitani narikkaan maksamatta siitä(kin). Paikalla oli myös erillinen pukeutumistila niille, jotka halusivat vaihtaa asuunsa vasta paikan päällä ja heitäkin oli paljon. Istuimme alkuillasta kohdassa, josta näimme hyvin sisään valuvia ihmisiä ja oli niin ihana huomata, että jokainen ihminen joka tuli sisään, oli aito ja kantoi itsensä ja asunsa ylpeydellä.

Tunnelma oli vapautunut ja ketään ei arvosteltu tai tuijotettu pahalla. Päin vastoin. Me ihailimme paljasta pintaa, nahan ja lateksin peittämää ihoa, jokaista mieheksi pukeutunutta naista ja naiseksi pukeutunutta miestä.
Ihmisten yhteisöllisyys ja vapautuneisuus olivat käsin kosketeltavissa ja kaikki olivat iloisia. Teki mieli vaan hymyillä kaikille ja kehua loputtomiin ihmisten asuja, hiuksia, tyylejä ja rohkeutta.

Esitykset olivat hyviä ja etenkin Cirque Draculasta paikalle yleisöä viihdyttämään tullut jonglööri oli hauska nähdä, koska olen tuonne sirkukseen halunnut mennä jo pidemmän aikaa. Enempää en klubin tapahtumista oikeastaan edes voi kertoa, sillä sääntöihin kuuluu myös, että klubin tapahtumista ja ihmisistä ei puhuta bileiden jälkeen. Kuten Turun baletin sivuillakin sanotaan: "Hyvät tavat ovat kunniassa, vaikka bileissä piiskat viuhuvat ja kettingit kalisevat."

Voin vaan sanoa, että jos nuo bileet vähänkään kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti mennä seuraavalla kerralla. Itse ainakin odotan nyt jo uutta tilaisuutta pukeutua ja laittautua näin.Astetta tuhmemmin terveisin <3 : Stormiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti