sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ihana viikonloppu ja värinvaihdos

Viikonloppu oli mitä ihanin ja parhain!
Enkä oikeastaan edes tehnyt mitään erityistä.
Viikonloppu viuhahti ohi siivotessa, saunoessa, syödessä ja leffoja katsellessa. Ihanan rentouttavaa siis ja kiitos kuuluu ehdottomasti hyvälle seuralle :) Eilen olisi menojalkaa vähän vipattanut, mutta olen ihan tyytyväinen, että tuli jämähdettyä sohvalle, eikä lähdettyä esim. baariin. Pitihän sitä nukkua hyvin ja säästellä voimia, sillä huomenna on Vappubileet!

Vappubileissä on naamiaisteema ja tämä tyttö ajatteli mennä seilorihengessä. Lähinnä siksi, että kaapissani on juuri sopiva sini/valkoraidallinen minimekko. Toivottavasti Punanaamiossa on vielä seilorihattuja ja haluamiani irtotatuointeja. Itsellänihän on huomenna työpäivä, joten olen nakittanut vapaapäivää viettävän kaverin puolestani ostoksille... Saan kuitenkin jotain ihan muuta, kun laitan miehen asialle, mutta ei voi mitään :D Olen oikeasti vain todella helpottunut, ettei tarvitse itse stressata kauppajuttuja huomenna enää työpäivän jälkeen, kun joku muu hoitaa sen puolen.

Tällä viikolla kyllästyin punaiseen tukkaani ja marssin kauppaan ostamaan uutta hiusväriä. Yleensä olen värjännyt tummaksi Poly Palette -merkkisellä värillä. Se on tähän mennessä ollut hinta/laatu -suhteeltaan parasta, jota olen kokeillut. Purkki maksaa 6,80e (saa ainakin Vapaa valinnasta) ja väri on todella pitkäkestoinen, eikä valu suihkussa käydessä pois yhtään. Nyt Vapiksessa oli kuitenkin uutta Cameleo-merkkistä hiusväriä, joka oli tarjouksessa 3,70e! Koska minulla on entuudestaan vain hyviä kokemuksia halpisväreistä, ostin kaksi mustaa väripurkkia ja testasin. Ja kyllähän tästä ihan pikimusta tulikin! Väri oli koostumukseltaan todella miellyttävän voidemaista ja helppoa levittää. Kaksi purkkia riitti hyvin pitkiin ja latvoista kuiviin hiuksiini. Ainoa miinuspuoli on se, että olen nyt pessyt värjäyksen jälkeen hiukset kahdesti ja väri valuu edelleen pois. :( Mutta on tämä kyllä edelleenkiin musta.
Saa nähdä miten paljon se tässä lähiviikkoina haalistuu. Voin palata aiheeseen tuonnempana, kun tiedän miten pitkäkestoinen väri on.

Huomenna siis pikapikaa töiden jälkeen kotiin, asunvaihto, meikit naamaan, koira kainaloon ja mars juhlistamaan Vappua! Toivottavasti tulee julkaisukelpoisia kuvia.
Tämän kesäbiisin myötä toivotan hyvää Vappua kaikille! Muistakaa vemputtaa sitä peppua! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti