torstai 12. huhtikuuta 2012

Väskätys

Kiitos pääsiäisen, tämä viikko on onneksi mennyt nopeasti. Mieliala on mennyt sellaista vuoristorataa, että olisi tehnyt mieli hypätä pois kyydistä jo useamman kerran. Uni on edelleenkin lähes joka yö enemmän tai vähemmän hukassa ja päivisin olen ihan zombiena. Älkää käsittäkö väärin, zombiet on <3 , mutta kunnon yöunet olisi tervetullutta vaihtelua. Tuntuu, että käyn puolella teholla, enkä jaksa oikein... noh... mitään.

Tänään piti kuitenkin hoitaa aamupäivällä pakollisia asioita ja tulin kotiin silmät ristissä vain huomatakseni, että olin unohtanut käydä samalla matkalla hakemassa uudet henkkarit poliisilaitokselta. Aikani kiukuttelin yksikseni huonoa muistiani, mutta päätin kuitenkin lähteä kävellen hakemaan niitä. Siitä huolimatta, että kiukutti ja matkaan meni ärsyttävän paljon aikaa ja energiaa, sain otettua ihan kivoja kuvia matkalla. (Samaa ei voi sanoa henkkareiden kuvasta, mutta eikö se vähän kuulu asiaan näyttää vankikarkurilta?)

Huomenna viikon viimeinen ärsyttävä pakkopäivä ja sitten koittaa viikonloppu.
Onneksi viikonloppuna on VIHDOIN edessä sellainen chillailu/rentoilu/kivuuspäivä, jota olen odottanut jo monta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti