sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Feels good, mon!

Nyt on hyvä fiilis! 

Ensimmäinen työviikko takana ja kunhan vaan opin kaikki sadat ja miljoonat pikkujutut, niin enköhän ole heinäkuussa täysin valmis itsenäiseen työskentelyyn... :P Myönnettäköön, että ajatus palkasta saa minut melkein hyppimään innosta. On tällä työttömyystuella tässä jo ihan tarpeeksi kauan yritettykin tulla toimeen. Ja rahasta kun on jo valmiiksi puhe, niin verotoimisto muisti kivalla lappusella, josta selvisi, että saan hyvinkin mukavan summan käytettäväksi jouluostoksiin ja siitä jää varmasti yli itsenikin lahjomiseen... :)

Työviikon kruunasi juuri sellainen ihanan kiireetön ja rentouttava viikonloppu, jota olen kaivannut jo usean viikon ajan, mutta aina on jokin asia ollut esteenä. Nyt sai vaan olla ihan oma itsensä, nauttia hyvästä ruoasta ja juotavasta, ja olla ihanien ihmisten seurassa. :) Perjantain kunniaksi syötiin possupiffejä ja lohkoja kermakastikkeella, katsottiin sarjoja ja nautittiin siitä, että ei tarvitse tehdä mitään! Lauantaina iski pienoinen tekemisen puute ja tylsyys, joten mentiin istumaan iltaa kavereiden luokse. Tämän kaiken lisäksi pääsin seuraamaan Diablo 3:n betaa, joka vaikutti ainakin ihan pelkän katsomisen perusteella ihan lupaavalta peliltä. Itse en jaksanut peliä vielä testata, mutta eiköhän se ole edessä jossain vaiheessa...

Viikonloppuani ei kyennyt pilaamaan sitten yhtään mikään, vaikka joillain yritys oli ilmeisesti aika kova ja väsymystäkin oli vähäsen ilmassa.

Tämä päivä on mennyt aika pitkälle vain löhöillessä ja tietokonetta säätäessä. Päivitin pöytäkoneeni vihdoin nykyaikaan ja vaihdoin xp:n seiskaan. Tähän asti kaikki on ainakin sujunut ihan hyvin ja konekin toimii taas nopeammin. Vielä kun jaksaisi avata ja imuroida sisältä niin kaikki olisi hyvin!

Ehkä tämä elämä tästä taas tasoittuu töiden myötä... Ensiviikko tulee olemaan aika pitkä ja raskas ja masussa velloo ainainen jännityksen tunne. :/ Pitää vaan tsempata ihan sata nolla ja yrittää ajatella jotain kivaa. Esim. sitä, että tilille ilmestyy ensiviikolla tuet ja niistä toivon mukaan jää vähän ylimääräistä uusiin vaatteisiin, joita pitäisi ostella ja ehkä vähän yllätysjuttuihinkin! ^__^ (mutta koska ne on yllätysjuttuja, niin enpäs kerrokaan enempää, hähää! )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti