maanantai 31. maaliskuuta 2014

kuvei!

Viimeksi jo mainitsinkin track08:n vierailleen Turussa. Keskiviikkona aamulla sain puhelimeen mystisen viestin, jossa kyseltiin voisinko ottaa iltapäivällä pari kuvaa. Suostuin toki, mutta vähän ihmetytti, että mihin tarkoitukseen track08 kuvia tarvitsee. Syy selvisi aika pian sen jälkeen, kun astuin ulko-ovesta ulos ja näky oli tämä:


Pyöräähän se vekkuli tuli kuvauttamaan! Ja mikäpä siinä auringon paistaessa ja kuulumisia vaihtaessa. Mieluusti räpsin kuvia.


 Ja koska joku teistä lukijoista saattaa jopa ymmärtää jotain moottoripyörien päälle, niin kerrottakoon vielä, että pyörä on Suzuki GSX 1250 FA, vuosimallia 2010. 

Odotan innolla, että jonain kauniina kesäpäivänä pääsen ehkä jopa kyytiinkin. Apuva. Tosin tiedän, että track08 on rauhallinen ja hyvä kuski, joten kivaa se varmasti tulee olemaan.

Eilen kävin räpsimässä kuvia eräissä juhlissa, joiden päätähti oli myöskin myöskin vuosimallia 2010.
Omalla kohdallani kevään saapumisen huomaa siitä, että kaivan kameran hyllystä esille, puhallan talven aikana kertyneet pölyt päältä ja lataan akut. Jotenkin ei vaan tule samalla tavalla valokuvattua talvella, mutta keväällä alkaa mieli puskea kaikennäköisiä ideoita. Ehkä se sitten on tämä valon määrä, joka houkuttelee kuvaamaan ihania ja aurinkoisia kevät/kesämuistoja.

Scoundrelin kanssa olikin jo puhetta eräästä pienestä kuvausjutusta, joka olisi kiva toteuttaa. Lisäksi lupailin opastaa Pöwwöä järkkäreiden ihmeelliseen maailmaan, joten jee! Valokuvausta! :3

Toinen mielessä pyörivä asia on tämän blogin ulkoasu. Olen aina pyrkinyt pitämään sen selkeänä ja värimaailma on alusta asti ollut aika tumma. Nyt olen kuitenkin alkanut vähän kyllästyä tähän iänikuiseen mustaan (OMG!) ja synkkään ulkoasuun. Saa nähdä saanko lähipäivinä aikaiseksi jotain järkevää sen suhteen. Selkeys on ehdottomasti se tärkein kriteeri edelleen, kun alan uutta ulkoasua miettiä. Inhoan lukea blogeja, joissa ei ole mietitty yhtään visuaalista kokonaisuutta, vaan on käytetty vähän kaikkia lempivärejä, glitteriä, hassunhauskoja fontteja ja vähät välitetty sommittelusta. Tässä suhteessa olen aika perfektionisti ja hion kaiken aina viimeisen päälle, joten voi olla, että uudistusta saa odottaa aika pitkäänkin. :D

Nyt vaihdan ihanan pehmoisen kylpytakin oikeisiin vaatteisiin ja lähden hakemaan kaupasta aineksia johonkin superhyvään ruokaan, jonka aion tänään nauttia Supernaturalin (Jensen Ackles <3) parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti