lauantai 29. maaliskuuta 2014

Keväinen kuvaspämmäys

Blogipostauksille ei näköjään löydy enää aikaa kuin viikonloppuisin. Tai no aikaa toki löytyy viikollakin, mutta energiaa... se onkin toinen juttu. Olen yrittänyt nauttia auringosta ja ihanista keleistä mahdollisimman paljon. Eilen pääsin töistä 12 pintaan ja olin aivan innoissani. Kohta on kesä! Pöwwö tuli minua kaupungille vastaan ja käytiin syömässä Ricossa. Minä söin mozzarellabroileria ja Pöwwö popsi kanakorin. Oli hyvvöö, mutta koska oli niin järkyttävä nälkä, unohdin ottaa kuvia. Oho!

Sitten se iski. Jos nyt olisi kesä, niin olisin jo ollut matkalla jokirantaan parin kylmän siiderin kanssa, mutta koska kelit ei ihan vielä salli moista, laitoin viestiä Scoundrelille ja kyselin, että MISSÄ NÄHÄÄN, MIS ON TÄNÄÄN?! Mokoma sanoi opiskelevansa. OPISKELEVANSA. Vaikka ulkona paistoi aurinko ja keli oli kuin morsian. (ei tuksun häissä) Onneksi olen hyvä houkuttelija ja kuvaan astui Plan B. Kirjaimellisesti.

TÄSTÄ ALKAA VUODEN ENSIMMÄINEN MASSIIVINEN KUVASPÄMMÄYS. UUJEA!
(Kuvista saa isompia klikkaamalla :) )

"Everyone needs a plan B"
Bongasin tuon viinin alkon uutuushyllystä ja se oli.... hyvin mielenkiintoisen makuista. Aivan liian hapokasta minun makuuni. Onneksi olin kesän kunniaksi ottanut mukaan myös kevään ensimmäinen herkkusiiderin! Tästä alkaa ihana, aurinkoinen kevät. 

Rakkaus!


Rakkaus x 2
Istuskelimme pöydän ääressä jutellen niitä näitä. Ikkunoista tulvi sisään valoa ja tuuletin vilvoitti mukavasti. Pelattiin korttia, naposteltiin vihanneksia ja vaan oltiin. Ihanan rentoa!

Nainen x 2

Ihastuttava Scoundrel

VEGEI!


Scoundrel asuu talossa, jossa on aivan mieletön kattoterassi, jossa kävimme nauttimassa lämpimästä kelistä, auringosta ja (luonnollisesti) kuvaamassa toisiamme. Scoundrel poseerasi kauniisti ja elegantisti, kun minä taas näytin lähinnä teiniltä. :DTuon pallopaidan ostin jokin aika sitten H&M:stä ja se on yksi lempipaitani tällä hetkellä. Olen muutenkin tykästynyt viimeaikoina pallokuosiin, koska se on vaan niin söpöä! Huomatkaa myös tuo ihana vetskarihame, joka on jo viimeiset pari vuotta ollut kesän lempihameeni ja pakolliset kesäconverset. <3

Maisemat olivat aika huikeat tuolta terassilta ja näkymä oli aika vaikuttava. Otettiin myös pari pakollista "turistikuvaa". Once again, olen niin kuvauksellinen! :DRakastan sitä, miten tästä kuvasta saisi aivan ihanan mustavalkoisen kortin. Jotenkin siitä vaan huokuu "vanha aika". Niin kaunista ja nättiä. :3


Alla näette Stormiksen, 15vee. Kuivin suin meidän ei onneksi tarvinnut kevätauringosta nauttia, sillä (luonnollisesti) meillä oli siiderit mukana ja hauskaa oli. Eniten ehkä Pöwwöllä, joka oli selvinpäin ja seurasi kauempaa meidän touhua.

Scoundrel - 15v teini

Scoundrel - elegantti lady


Hörps, hörps! Otettiin myös pari pakollista kaverikuvaa.

Girls just wanna have fun!
Tykkään tuon mustavalkoisen kuvan tunnelmasta ihan hurjan paljon. Siihen on jotenkin kiteytynyt täydellisesti se, millaisena tulen eilisen muistamaan. Kevään ensimmäisiä superlämpimiä päiviä, jonka sain viettää ihanien ihmisten kanssa. Hymyillen ja pitäen hauskaa. Memories. Sweet memories.


Toki piti ottaa myös muutama pakollinen pariskuntakuva. Toiset kuvat olivat onnistuneempia kuin toiset...

"JÄTSKIIIII!"


Ai mikä ihmeen pituusero?

187 vs 154

Tänään heräsin aamulla jo aikaisin, kävin koiran kanssa lenkillä, pesin pari koneellista pyykkiä ja kävin kuvien kimppuun. Jossain vaiheessa aamupäivää Pöwwökin kömpi sängystä ylös ja alkoi pelata yhtä lempipeliäni, Final Fantasy IX:ää. Meep :3

Tänään on vuorossa lisää keväthengailua ihanaisen Scoundrelin kanssa ja illemmalla seuraan liittyy myös Shepherd. Just nyt olen niin onnellinen, kuin pieni tyttö vaan voi olla. :) Keskiviikkonakin pääsin kuvailemaan, kun track08 käväisi Turussa, mutta siitä lisää myöhemmin. Kuvien kera. Nyt menen nauttimaan tästä päivästä. Ihanaa kevätpäivää kaikille höpsöille ja ihanille. Mutta vain höpsöille ja ihanille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti