torstai 13. maaliskuuta 2014

Aikaisia kevätaamuja

En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa taas häpeällisen pitkään aikaan ja haluaisin vedota siihen, että olen ollut todella kiireinen nainen. Todellisuudessa olen yrittänyt korjata vuorokausirytmiäni, josta on aiheutunut toivoton lamaantuminen töiden jälkeen ja useampana päivänä olen vaan tyytynyt löhöilemään sohvalla ja nauttimaan auringonsäteistä, jotka paistaa iltapäivällä ikkunasta sisään. Kevät!

Kevätselfie! 


Taisin jo viimeksi mainita potentiaalisesta uudesta työjutusta ja nyt voin paljastaa olleeni työhaastattelussa ja olisin pitänyt paikasta todella paljon. Olisin pitänyt. Tällä kertaa valinta ei valitettavasti osunut minuun. Story of my life. Noh, leuka pystyssä kohti uusia haasteita. Nykyisessäkin työssä on tapahtunut pieniä muutoksia, joiden ansiosta olen vähän motivoituneempi. Viimeisen parin viikon aikana olen herännyt joka aamu 7:00 ja ollut pirteänä (no okei, en aina niin kovin pirteänä) töissä 8:00. Monet varmasti tuhahtelevat siellä, että heräävät jo puoli neljältä, käyvät salilla, siivoavat kämpän, käyvät koiralauman kanssa 20km lenkillä ja pelastavat maailman ennen kello kuutta, jolloin työt alkaa.

Noh, minun työaikani on liukuva ja en ole todellakaan aamuihminen, joten houkutus nukkua pitkään joka aamu on aika suuri. On kuitenkin oikeastaan jopa mukavaa herätä hyvinnukutun yön jäljiltä ja lähteä töihin auringon noustessa. Parasta on kuitenkin se, että kun aloitan työt ajoissa, niin ne on myöskin hoidetty hyvissä ajoin. Niin, että minulle jää koko loppupäivä tehdä ihan mitä itse haluan! Myönnettäköön, että viimeaikoina vapaa-aikani on mennyt lähinnä Gilmoren tyttöjä katsoessa...

Yhtenä aamuna Pöwwö oli täällä yötä ja olimme menossa töihin ja kouluun kahdeksaksi, joten jouduimme molemmat nousemaan samaan aikaan ja huomasi kyllä, ettei meistä kumpikaan ole mikään aamuihminen. Ympäri asuntoani kulki kaksi zombieta, jotka metsästivät vaatteita, hammasharjaa ja kommunikoivat murahtelemalla.

Noh, murahtelun ja aikaisten aamujen lisäksi elämään on tietysti kuulunut muutakin. Olen mm...


...alkanut taas käyttää lettejä. Jotenkin ne sopivat kivasti tuon otsiksen kanssa ja ovat söpön tyttömäiset. 


...katsonut Pöwwön kanssa Big Bang Theorya ja Vikingsia. Ottoakin kiinnosti. 

 ...löhöillyt suihkun jälkeen sohvalla ja saanut päälleni väsyneen ja haukottelevan koiran.

...lukenut pitkästä aikaa! Kevään ja kesän lähestymisen huomaa aina siitä, että hakeudun kirjaston romantiikkahyllyn läheisyyteen. Tällä kertaa työn alla Cathy Kelly - Uusia alkuja....nukkunut päikkäreitä Oton kanssa, mutta sitten pirteys yllätti ja toista meistä ei enää väsyttänyt. Voitte arvata kumpaa. :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti