maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hehkutuksia

Takatalvi tuli ja yllätti, mutta minulla on jo katse tulevaisuudessa... Pari viikkoa sitten satuin näkemään Facebookin etusivulla hehkutusta eräästä tulevasta keikasta. Piti oikeasti hieraista silmiä pariin otteeseen ja tarkistaa vielä artistin omilta kotisivuilta, että voiko tämä uutinen pitää paikkansa. Innosta hihkuen laitoin heti Scoundrelille viestiä ja koska liput on jo varattu, niin voin jo vähän hehkuttaa. Lokakuussa me suuntaamme Helsinkiin katsomaan Lindsey Stirlingiä! Niin huippua!Viikonloppuna oltiin pitkästä aikaa bileissä Uusiksella. Oli kivaa nähdä uusia (ja vanhojakin) tyyppejä pitkästä aikaa ja ihan vaan hengailla. Fiilikset oli mitä parhaimmat ja päästiin Scoundrelin kanssa jopa tanssahtelemaan Lindsey Stirlingin tahtiin. Eikä edes oltu ainoat, jotka hypähtelivät ja pyörivät tanssilattialla! Kello taisi olla taas lähempänä aamua, kun lähdimme kotia kohti ja seuraavana päivänä oli sellainen olo, että maailmanloppu on tulossa... But it was worth it! :)

Kännykästäni löytyi  myös tällainen kuva kotimatkalta... Otettu 16.3.2014, 5:00.Olen tällä hetkellä aikamoisen tykästynyt hiuksiini. Ei, en ole värjännyt niitä (taas) punaiseksi, vaan tietyssä valossa tuo punainen suorastaan loistaa tuolta jo haalistuneen ruskean alta. Lopputulos on aika kiva, vaikka itse sanonkin. Otsis tosin alkaa olla taas vähän ylipitkä ja sille pitäisi tehdä jotain.


Tuo huulipuna on ihan luottotavarani nykyään. Tilasin sen Oriflamelta jo jokin aika sitten ja arvoin aika pitkään sävyjen kanssa. Vierastan jonkin verran tosi tummia ja kirkkaita värejä arkikäytössä, mutta tämä sävy on jokapäiväiseen käyttöön juuri sopivan pirteä, mutta toisaalta myös hillitty. Ja se koostumus! Levittyy niin ihanasti huulille ja on pehmeää. Olen vähän nirso myös huulipunien koostumuksen suhteen, sillä en kestä liian tahmeita, tai kuivia huulipunia. Sellaisten kanssa käy kuitenkin aina niin, että hiukset tarttuu huuliin kiinni, tai huulipuna on puoliksi haalistunut jo ensimmäisen 10 minuutin jälkeen. Haluan helpon ja vaivattoman huulipunan ja nyt olen sellaisen löytänyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti