perjantai 8. elokuuta 2014

Vihdoinkin viikonloppu!

Tämä viikko on ollut pitkä, täynnä vitutusta, ärsytystä ja kiukkua. En nyt sen enempää mene yksityiskohtiin, mutta sanottakoon kuitenkin, että kyse on työasioista. Olen tällä viikolla saanut vähän uutta puhtia työnhakuun ja kirjoitellut ja lähetellyt työhakemuksia muutamaankin paikkaan. Ketuttaa, kun olettaa jo valmiiksi, että tuskinpa sieltä mitään kuuluu takaisin. En oikein tiedä kumpi on parempi (tai pahempi)... Se, että puhkun itsevarmuutta ja olen ihan varma että NYT TÄRPPÄÄ ja petyn, kun en saa paikkaa (tai pahimmassa tapauksessa en kuule MITÄÄN takaisin), vai se että käytän paljon aikaa ja vaivaa hakemukseen ja oletan silti, että eipä sieltä mitään kuitenkaan kuulu.

Kaiken angstaamisen ja pahan mielen keskellä en ole oikein saanut kirjoitettua tännekään. Monta kertaa olen kyllä ALOITTANUT merkinnän kirjoittamisen, mutta lauseet ovat tuntuneet ihan tyhjänpäiväisiltä ja jonkun muun kirjoittamilta. Asiaa olisi toki varmasti ollut, mutta ei vaan ole löytynyt sitä intoa kirjoittamiseen. No, ehkä se taas tästä! :)

Viikostani kertoo varmaan aika paljon se, että sen tähänastinen ehdoton kohokohta on ollut hammaslääkärillä käynti. Viikonloppuna hampaita vihloi ihan vietävästi ja kylmän veden juominen oli ihan tuskaa. Heti alkuviikosta soitin hammaslääkäriin ja kerroin että nyt on paha, NYT ON PAHA! Sain ajan seuraavalle päivälle ja olin ihan varma, että suussani on kasa mätiä, reikäisiä hampaita, eikä mitään ole enää tehtävissä. Eihän siellä mitään reikiä ollut! Ei edes hammaskiveä. Hammaslääkäri ihasteli kauniita ja puhtoisia hampaitani ja sanoi että harvoin näkee näin hyvin hoidettua purukalustoa. Särky ja vihlonta ilmeisesti johtui vain pienestä purentahäiriöstä, joka saatiin hoidettua pienellä hiomisella. Oireet loppuivat kuin seinään ja minä sain mielenrauhan hampaideni suhteen.

Anyhow... Nyt on työpuhelimet kiinni, mieli vaihdettu vapaalle, ruoka uunissa ja repussa valmiina kaikki tarvittava pientä seikkailua varten! Tänään suuntana Las Pargas ja seurana track08. Tiedossa mielen nollausta, chillailua ja muutenkin rentoa meininkiä. Huomenna sitten keksitään jotain kivaa Turun suunnalla. Ehkäpä jopa krebailua? Ei tiedä mitä on edessä ja sehän tässä onkin parasta. Jotain kivaa kuitenkin, siitä olen varma.
Kesä, kesä, kesäkesäkesä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti