perjantai 18. heinäkuuta 2014

Tukka- ja tohtorijuttuja

Hei vaan hei!

Viikko viuhahti ohi ja räytymispäivä on taaksejäänyttä elämää! Jaksan taas olla sosiaalinen ja nähdä kavereita. Jee! Tiistaina oli ihan superkiva päivä, vaikka aamu ei mennytkään ihan putkeen. Olin ihan superväsynyt ja päätin nukkua tunnin pidempään, mutta eihän se tunti loppujen lopuksi edes piristänyt. Ärsytti, kun tiesin että sen takia pääsisin töistä tuntia myöhemmin. Noooh, poljin juuri työmatkalla jyrkkää ylämäkeä ylös ja edessäni hidasteli vanha papparainen koko kadun leveydeltä niin, etten päässyt ohitse. Mäen päällä tapahtui JOTAIN ja pyörästä kuului hirvittävän pahaenteinen ääni. Ketjut lähti irti ja takapyörä oli liikahtanut sen verran, että otti runkoon kiinni.

Yritin laskea hitaasti kymmeneen, kun käänsin pyörän ympäri ja ja aloin laittaa ketjuja paikoilleen. Mietin samalla kuumeisesti, että mitäs nyt? Takarengas pitäisi edelleenkin saada takaisin paikalleen ennenkuin pyörällä ajettaisiin metriäkään. Niinpä minä soitin ainoalle ihmiselle, jonka tiesin varmasti osaavan auttaa ja herätin Hattaraisen loma-aamuna kesken unien. Hups! Onneksi ei ollut pitkä talutusmatka ja jo vartin päästä poljin takaisin töiden pariin.

Töiden jälkeen kutsuin Hattaraisen kanssani lounaalle ja päädyimme Kertun buffettiin. Nam! 10 euron hintaan sisältyi todella monipuolinen salaattipöytä, lämmintä ruokaa moneen makuun (perunoita, ohraa, BBQ-possua, kermakastiketta, uunilohta, kasvispihvejä, härkää... ) ja kahvi/tee + jälkkäri. Oli ihan TODELLA maistuvaa ruokaa ja täytyy sanoa, että Kertun buffet pieksi mennen tullen toissaviikkoisen laivan buffetkokemuksen.

Hattarainen leikkasi myös hiukseni tiistaina! Latvat oli niin huonossa kunnossa, että päätin hankkiutua niistä kertaheitolla kunnolla eroon. Niinpä sieltä lähti ainakin 15 cm rakkaita, pitkiä hiuksiani. NIPS NAPS vaan. Tässä pientä osviittaa siitä, miten paljon tukkaa lähti.


Malli on hyvinkin revitty ja takaa vielä vähän lyhyempi. Aivan parasta, kun voi vaan pörröttää hiuksia vähän ja lähteä ovesta ulos. Olen aina ollut aika laiska laittamaan hiuksiani mitenkään hienosti, joten tämä on aika täydellinen kampaus. Myöhemmin leikittiin vielä vähän väreillä, mutta siitä saatte kuvaa ensi kerralla! ;)

Hattarainen on niiiin paras, epäitsekäs ja rakas! <3

Keskiviikkona kävin työpaikkalääkärillä, sillä parin viikon ajan minulla on ollut omituista kipua rintakehässä. Sellaista pistävää, joka salpaa hengen. Erityisesti sitä on esiintynyt työpäivän jälkeen ja lomaviikollani se oli jo vähän parempi, kunnes taas menin maanantaina töihin. Töiden jälkeen en välillä saa oikeaa kättäni nostettua etupuolelta ylös ilman todella inhottavaa kipua. Noh, lääkäri paineli rintakehää ja hyvä etten huutanut kivusta sen aikana. Lopullinen diagnoosi oli "tiezen oireyhtymä". Eli suomeksi: tulehdus kylkirustoissa. Sain hyvän lääkityksen ja... yhden päivän sairaslomaa. En oikein ymmärtänyt lääkärin logiikkaa, kun hän selitti minulle, että voi määrätä minulle maksimissaan kolme päivää sairaslomaa, koska hän ei ole oma lääkärini (jolle ei btw edes ollut aikoja keskiviikkona) ja sen jälkeen kirjoitti yhden päivän sairasloman. Miksei samantien torstaita ja perjantaita niin, että saisin lepoa, jota tuo tulehdus kaipaisi parantuakseen? Ei niin mitään järkeä. Noh, olin tänään kuitenkin töissä, kun oli aika kevyt päivä, mutta yllättäen en ollut kokenut ihmeparantumista yhdessä yössä ja  kipu tuntui heti voimakkaampana, kun aloitin työt. Maanantaina menen omalle lääkärilleni heti aamusta ja katsotaan, jos tällä kertaa saisin vähän pidemmän sairasloman.

Sellaista tänne tällä kertaa. Seuraavaksi painun suihkuun ja laittaudun nätiksi, sillä edessä on treffi-ilta. Mennään tuplatreffeille syömään Scoundreliln ja Shepherdin kanssa. Huomenna olisi zombiewalk, mutta koska osallistuin viime vuonna, niin en taida huomenna jaksaa lähteä mukaan. Sen sijaan suunniteltiin Scoundrelin kanssa terassihetkeä johonkin walkin matkan varrelle, josta voisi räpsiä kivoja kuvia. Eli kuvapostausta odotellessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti