tiistai 19. elokuuta 2014

Lomaviikon yllätyksiä

Viimeinen lomaviikko menossa ja kuinkas ollakaan, että kelit ovat jälleen meikäläisen puolella... Tai sitten eivät. Ensimmäinen lomaviikkoni oli toukokuussa ja silloinkin oli aika samanlaiset kosteat kelit. Nooh, ehkä tässä sitten on hyvä syy olla sisällä ja vaikka siivota...

Eilen jo aloittelinkin siivousoperaatiota ja siivoilin kaappia, jossa on kaikki kivoimmat mekot ja bileasut. Kesken kaiken huomasin, että yläpuolella olevan kaapin ovi ei ollut kunnolla kiinni ja kiipesin laittamaan sitä kiinni. Samalla kurkkasin kaappiin, kun en ollut ihan varma, että onko Pöwwö laittanut sinne jotain, vai onko se edelleen tyhjillään. No ei ollut tyhjillään, sillä löysin sieltä edellisen asukkaan jäljiltä taulun! Kaiken lisäksi taulu oli oikeastaan aika hieno, katsokaa vaikka:Taulussa on kivan voimakkaat värit ja huomaan välillä vain tuijottavani sitä. Taulu löysi paikkansa makuuhuoneesta minun (meikki)pöytäni päältä. Siellä se nyt nojailee seinään ja tuo väriä elämään.

Eilen oli muutenkin kiva päivä (siitäkin huolimatta, että oli maanantai), sillä kävin Hattaraisen luona teellä. Ihan ensitöikseni pääsin penkomaan paria pahvilaatikkoa, joissa oli kirpparille menevää tavaraa. Niinhän siinä sitten kävi, että minä raahasin kotiin kaksi täyttä muovikassillista vaatteita. :D Noh, eipähän tarvitse koko syksynä shoppailla t-paitoja, tai huppareita... Tehtiin myös suklaamuffinseja, joiden reseptiä olen jo pitkään halunnut kokeilla. Eikä kyllä ollut mikään pettymys! Ihan superhyviä muffinseja, joita aion tehdä uudestaan sunnuntaina, kun meille tulee sukulaisiani kahville.

Tänään kävin työfysioterapeutilla sen aiemmin mainitsemani rintakehän kivun ja kylkirustojen tulehduksen vuoksi. Kipu on ihan selvästi laantunut ja luulin, että se tulehdus olisi jo paranemaan päin, mutta kun fysioterapeutti alkoi painella rintakehääni, niin tuntui kun siitä olisi isketty tulikuumia veitsiä läpi. En muista, että mikään olisi hetkeen tehnyt niin kipeää. Selkärangankin puolelta paineltaessa tuntui kipua, joten enpä taida ihan vielä mihinkään terveiden kirjoihin päästä. Sain kotiin pari venytystehtävää, joita pitää tehdä joka päivä kolmen viikon ajan ja jos ei vieläkään helpota, niin sitten pitää taas ihmetellä asiaa eteenpäin.

Sen lisäksi, että haalin Hattaraisen ihania paitoja, olen myös tehnyt kivoja löytöjä kirpparilta ja aloittanut sukkahousujen hamstraamisen syksyä varten. Olen vaan ollut ihan maailman laiskin, enkä ole jaksanut ottaa mistään mitään kuvia blogia varten. Pitäisi ehkä kunnostautua sillä saralla, koska onhan tämä nyt ihan helvetin tylsää, että minä vaan lätisen täällä omia tylsiä kuulumisiani, enkä edes laita kuvia väliin. :D Taidan jättää lätinät tältä erää tähän ja palata asiaan myöhemmin tällä viikolla. Niiden kuvien kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti