tiistai 8. huhtikuuta 2014

True Blood of The Walking Dead

Tajusin tänään, että kohta alkaa True Bloodin uusi (ja käsittääkseni samalla viimeinen) kausi ja en ole nähnyt vielä edellistäkään. Sama juttu Walking Deadin kanssa. En ole nähnyt uusimmasta kaudesta vielä yhtään jaksoa. Olen ehkä vähän tunnevammainen, mutta en ole pystynyt katsomaan niitä... Yksin. Totuin katsomaan molempia sarjoja elliksen kanssa ja nyt tuntuu todella vaikealta aloittaa katsominen yksin. True Bloodin edellisestä kaudesta taidettiin katsoa yksi, tai kaksi jaksoa ja olisi ollut ihan loogista, että olisin jatkanut sen katsomista itsekseni. Olin vaan tottunut jakamaan sen kokemuksen jonkun kanssa. Jonkun, joka on katsonut sarjaa kanssani pitkään ja ymmärtää miksi menen tyynyn taakse piiloon ja punastelen, kun Alexander Skarsgård vilkaiseekaan kameraan päin. 

Tämä ei tosin ole ensimmäinen kerta, kun jätän jonkin sarjan kesken vastaavassa tilanteessa. Aikoinaan olin katsonut tbl:n kanssa Prison Breakia ja sen katsominen jäi kuin seinään eron jälkeen. Kaikkia muita sarjoja pystyin katsomaan, mutta PB:n katsominen tuntui ylivoimaiselta ja aivan liian raskaalta silloin. Meni monta vuotta, mutta lopulta katsoin Prison Breakin kunnialla alusta loppuun. 

Onhan tämä vähän tyhmää liittää jokin niinkin arkipäiväinen asia, kuin tv-sarja johonkin ihmiseen näinkin tiiviisti... Se sarjan katsominen kuitenkin liittyi niin läheisesti siihen viikonloppuiseen rutiiniin, joka oli minulle tärkeä. Hyvää ruokaa, saunomista, hyviä sarjoja ja hyvä mieli. Jotenkin tuntuu, että koska kaiken muunkin sen aikaisen asian ajatteleminen tekee vielä välillä kipeää, niin en halua altistaa näitä rakastamiani sarjoja negatiivisille ajatuksille. Mikä on toisaalta ihan hölmöä. 

Olisi niin paljon helpompaa, jos Pöwwö seuraisi näitä sarjoja ja voisimme katsoa niitä yhdessä. Scoundrel ja Shepherd ovat onneksi aloittaneet Walking Deadin katsomisen ja ovat kohta samassa kohtaa kanssani, joten ehkä saan heistä seuraa katsomaan ainakin pari jaksoa, että pääsen vanhoista tavoistani eroon. True Blood onkin sitten toinen juttu... Mutta ehkä jonain päivänä vietän Stormiksen räytymispäivää ja varaan koko päivän yksinomaan True Bloodille ja yritän katsoa sitä eteenpäin.

Kylläpäs on hölmö olo, kun valitin juuri neljän kappaleen verran sarjoista ja siitä etten voi katsoa niitä, koska "pojat on tyhmii". Olen juuri tällaisissa ihan ihmeellisissä asioissa tunteellinen paska. Olen kuitenkin aika varma, etten ole tässä maailmassa ainoa ihminen, joka tuntee näin. Meep. Pitää vaan ajatella Alexander Skarsgårdia ja Norman Reedusta, niin eiköhän se innostus näitä sarjoja kohtaankin palaa. Tämä oli kyllä ehkä yksi tyhjäpäisin blogimerkintä hetkeen, mutta teki mieli avautua aiheesta!  Fun fact: Mitä yhteistä näillä miehillä on? (Paitsi tietysti se, että allekirjoittaneen mielestä kumpikin on kuuma, kuumempi, kuumis!)No tietysti se, että molemmat ovat myös Lady Gagan mielestä äärimmäisen kuumia, sillä molemmat ovat esiintyneet naisen musiikkivideoilla. Hyvä, etteivät sentään samassa, sillä siinä olisi voinut olla universumin tuhoutuminen lähellä. 


Ainiin! Ja kuten huomata saattaa, sain vihdoin blogin ulkoasua muutettua. Eikä se ole enää musta! Le gasp! Tämä on ensimmäinen kerta blogihistoriassani, kun pääväri on jokin muu kuin musta. Ensimmäisen blogini kirjoittamisen aloitin 2007 ja se oli väriltään musta koko sen ajan, kun sinne kirjoitin. 2011 siirryin livejournalista tänne bloggerin puolelle ja täälläkin blogissani on ollut alusta asti sama tausta ja teema ja väri. Taustasta en kyllä raaskinut luopua vieläkään, kun tykkään siitä niin kauheasti, mutta musta sai vihdoin väistyä. Voisikohan tämä olla jokin merkki siitä, että en ole enää angstinen teini, jonka mielestä kaikki on vaan masentavaa ja kurjaa ja inhottavaa? :D

4 kommenttia:

 1. Hahaa, miehet on välillä kyllä ihan tyhmiä :D
  (Onneksi sain just sattumalta meille kotiin lihanuijan jos tuo yksi käy liian tyhmäksi ;D)

  ...voidaan kyllä kattoo sun kanssa WD:tä jahka päästään sinne neloskauteen saakka... on vielä(KIN) tuo kolmonen aika pahasti kesken, ja mun pitäis opiskella jajaja... :P

  PS. Tykkään uudesta värimaailmasta. Yksinkertainen, nätti, miellyttävä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaulinta, mutta lihanuija on sitten ihan ok? :D Eikä kiirettä sen WD:n kanssa. On kivaa kun tietää että voin katsoa sitä sitten teidän kanssa! :)

   Poista
 2. Älä huoli. Mäkään en pystynyt katsomaan Big Bang Theorya vuosiin, koska assosioin sen niin totaalisesti eroon eksästä. Nykyään pystyn kyllä katsomaan sitäkin Rikun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että en oo yksin tän vammani kanssa. :D Mun pitänee suostutella Pöwwö katsomaan True Blood alusta asti mun kanssa...

   Poista