lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hyvän mielen blogihaaste

Tämä hyvän mielen blogihaaste oli niin awesome, että voisin tehdä tällaisen joka päivä! Aloitin tämän tekemisen jo viikolla, joten "tänään" kohdat ei täsmää tälle päivälle :P


Nimeä viisi asiaa, joista olet ollut kiitollinen tänään.
 • Äidistä, jonka kanssa kävin kirjastossa ja lounaalla
 • Ihanasta ystävästä, joka piipahti töiden jälkeen kahvilla ja toi minulle kivan uuden muistikirjan.
 • Ihmisestä, joka oli muuton yhteydessä jättänyt roskakatoksen viereen ison kassillisen kaikkea ehjää ja käyttökelpoista tavaraa. Terkuin: uuden valokuvakehyksen iloinen omistaja.
 • Siitä, että omistan hyvän kameran, jolla saan ikuistettua kauniita hetkiä elämäni varrelta.
 • Poikaystävästäni, joka nyt vaan on kivoin kaikista.


Nimeä viisi asiaa, jotka olet tehnyt jonkun muun eteen viimeisen viikon aikana.

Apua, tämähän on yllättävän vaikeaa... Noh, olen ainakin...

 • kirjoittanut kirjeen, johon sisältyi myös eräs lista, jota ystäväni oli pyytänyt minulta
 • käynyt äidin luona ja auttanut äitiä maksamaan laskut
 • tarjonnut viiniä ystävälle, joka meinasi hukata kauniin kevätpäivän opiskeluun
 • siivonnut muiden ihmisten jälkiä
 • pitänyt lupaukseni olla juomatta, vaikka oli perjantai


Nimeä viisi asiaa, jotka joku muu on tehnyt sinun hyväksesi viimeisen kuukauden aikana.

 • Ihana hattarainen toi minulle herkkuja laivalta
 • Ihana Scoundrel on tehnyt vaikka mitä! Varannut liput Lindsey Stirlingin keikalle ja viime lauantaina hän toi minulle viiniä ja lisäksi itsensä, miehensä ja Justin Timberlaken viettämään iltaa luokseni. No okei, ei ollut oikeasti Justin, mutta close enough! 
 • Pöwwö on vienyt minut pariinkin otteeseen ulos syömään ja tehnyt muutenkin kaikkia herkkuruokia niin, etten vahingossakaan pääse laihtumaan...
 • ...Tämän tajuttuaan Pöwwö osti minulle uudet lenkkikengät, joilla on hyvä käydä kävelyllä Oton (ja Pöwwönkin) kanssa.
 • Serkkuni lupautui koirahoitajaksi, että minä pääsen pääsiäisenä vaihtamaan vapaalle ja lähtemään laivalle.


Nimeä viisi asiaa, jotka saavutit viimeisen vuoden aikana.
 • Aloitin Insanityn ja laihduin ensimmäisen kuukauden aikana 10kg. (tulin kuitenkin kesken kipeäksi ja noh... arvatahan sen saattaa, että kesken se jäi!)
 • Aloin valokuvaamaan taas vähän aktiivisemmin
 • Rohkaistuin laittamaan nettiin deitti-ilmoituksen, kävin muutamilla treffeillä ja sain sitä kautta uusia kavereita ja lopulta myös poikaystävän
 • Pitkällisen prosessin myötä olen taas niin henkisesti, kuin fyysisestikin paremmassa kunnossa kuin vuosiin ja löysin myös sisäisen mielenrauhan siitä, että minun ei oikeasti tarvitse kelvata kuin itselleni. 
 • Olen tutustunut todella moniin hyviin tyyppeihin ja saanut olla mukana monessa mielenkiintoisessa tapahtumassa viime vuoden aikana. Ja jokaisesta olen todella iloinen ja onnellinen. Mainitse kolme henkilöä, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi eniten.

 • Äiti. Vaikka olinkin aikamoinen rasavilli ja aiheutin äidille päänvaivaa nuorempana, niin nyt aikuistuttuani meistä on tullut läheisiä ja olen oppinut arvostamaan enemmän kaikkea sitä, mitä äiti on tehnyt minun eteeni. Ja tekee edelleen.
 • Ensimmäinen pitkäaikainen poikaystäväni, tbl. Vaikka tästä suhteesta onkin aikaa kymmenen vuotta, niin silti sen vaikutukset näkyvät elämässäni edelleen. Tbl sai minut kiinnostumaan irkkaamisesta, pelaamisesta ja valokuvaamisesta. Edelleen toisinaan muistelen lämmöllä sitä, miten hän aina jaksoi kannustaa, neuvoa ja rohkaista tekemään juuri niitä asioita, joista itse nautin. Hän myös opetti minulle sen, miten tärkeää on osata keskustella vaikeistakin asioista. 
 • Toivon, että voisin kolmanneksi valita vain yhden ihmisen, mutta valitsen yhden aivan erityisen ihmisryhmän... Ihanaiset naiset, joiden ystävyys on minulle kultaakin kalliimpaa ja joilla on ollut iso merkitys siinä, että olen löytänyt itseni tässä maailmassa ja oppinut rakastamaan jokaista kurvia ja vähäistä senttiä itsessäni... Scoundrel, MRV, Hattarainen, Jutina, tässä muutama esimerkki vahvatahtoisista naisista, joiden seurasta ja ihanuudesta olen saanut nauttia elämäni aikana ja oppinut paljon itsestäni, elämästä ja naisena olemisesta. Mainitse kolme henkilöä, jotka saavat sinut aina hymyilemään.


 • Pöwwö. Olen vakaasti sitä mieltä, että rakkaudessa on suureksi osaksi kyse siitä, että saa toisen nauramaan.
 • Serkkuni Vili. Kaikista sukulaisistani Vili on suosikkini ja meillä on ollut hauskaa yhdessä siitä asti, kun minä olin 10-vuotias ja Vili päästi ensimmäisen rääkäisynsä. Vili taatusti arvostaa, että laitan tämän kuvan tänne, mutta ei meidän välejä oikein voi paremminkaan kuvata...
  Vili & Stormis, 2009
 • En taaskaan voi valita vain yhtä, joten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä: Minun rakkaat pojat. MasaAntsa, Ozrius, track08. Saavat minut aina hyvälle tuulelle, vaikka yksi asuu Oulussa ja kaksi Helsingissä ja nähdään todella harvoin. Kaikkiin olen tutustunut irkissä ja jokaisesta on tullut minulle hyvä ystävä. Vaikka olisi miten paha päivä, niin nämä pojat saavat sen aina piristymään. Kerro elämäsi viisi parasta hetkeä.

A-PU-A, miten vaikeita kysymyksiä....

 • Ensimmäinen on helppo... Ensitreffit Pöwwön kanssa, jotka alkoivat kävelyllä, kahvittelulla ja tähtien katsomisella ja päättyivät Sortokauden keikalle Klubille. 
 • Koko viime kesä oli niin kiva, aurinkoinen ja täynnä ihania ihmisiä ja muistoja, että en osaa valita vain yhtä hetkeä... Joten kesä 2013!

 • Assembly '04. Ensimmäiset Assyt, joille osallistuin ja siellä tuhansien muiden nörttien keskellä tunsin olevani kotona. Ihastelin demoja, miittasin irkkituttuja ja olin aivan ihastuksissani. 
Kuva seuraavan vuoden ('05) Assyiltä

 • Leffa/peli-illat Tiirikan ja kikon luona (joskus vuoden 2007 tienoilla). Mukana oli yleensä myös Deckard ja kasa pikkuveljiä. Minulla on niin kovin lämpöisiä  muistoja noista illoista ja moni katsomistamme elokuvista on edelleen lemppareitani. 

 • Kaikki keikkamuistot ovat minulle myös rakkaita. 15-vuotiaana olin Palatsissa katsomassa Clichén keikkaa ja se on minulle ihan yhtä rakas, kuin Bon Jovin keikka vuonna 2008, tai Volbeatin keikka viime vuonna.
Mihin kirjaan / elokuvaan palaat aina, kun kaipaat piristystä?

Ah, vihdoinkin HELPPOJA kysymyksiä.
Cecelia Ahern - Yllätysvieras (niin ihana ja lämmintunnelmainen hyväntuulen kirja)
J.K. Rowling - Harry Potterit (voiko näitä lukiessa muka olla paha mieli?)
Astrid Lindgren - Ronja Ryövärintytär

Ja leffoista pitää mainita Peter Pan (2003), Amelie, Love Actually, 10 things I hate about you, Down with love ja Kaunotar & Hirviö. Sarjoja ei pyydetty mainitsemaan, mutta taitaa olla sanomattakin selvää, että se olisi Gilmore Girls. Mikä on positiivisinta / ihaninta / kauneinta, mitä sinulle on sanottu?

Hmm... Kaikki kehut tietysti imartelevat ja saavat hyvälle mielelle, mutta viimeaikoina olen ollut erityisen kiitollinen kaikista valokuvaukseen liittyvistä positiivisista kommenteista. Isommassa skaalassa yksittäisiä kauniita asioita on tietysti rakkaudentunnustukset rakkailta ihmisiltä. Jos mennään niinkin pitkälle, kuin kymmenen vuoden taakse, niin mieleni perukoille on tallentunut sellainen lausahdus, kuin "Olet mun auringonsäteeni ikuisena sadepäivänä." Ja vaikka se onkin aika juustoisesti sanottu, niin onhan se silti aika söpöä! 

Millainen olisi sinun mielikuviesi täydellinen päivä?

Krapulaton aamu, jolloin heräisi aikaisin pirteänä siihen, että aurinko paistaa ikkunasta sisään.... Herkullinen aamiainen, päiväkävely, ehkä kirparikierros, tai shoppailua. Ystävien, tai oman kullan kanssa kokkailua ja lopuksi illanviettoa rakkaiden ihmisten kanssa viinin äärellä. Siinä kai se, kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Seuraavaksi haasta tähän muita bloggaajia, joiden haluaisit nauttivan tästä hyvän mielen haasteesta!

Haastan ainakin Scoundrelin, MRV:n, Jutinan, Nöpsön, Tiirikan, Nerlan, Mystralin ja Jonnan. Kannustan kuitenkin kaikkia tekemään tämän, sillä itselläni tämä ainakin teki päivästä vielä vähän paremman! :) Laittakaa mulle sitten linkkejä, kun olette tehneet tämän, niin pääsen lukemaan teidän vastauksianne. 


Tässä vielä kysymykset erikseen:

Nimeä viisi asiaa, joista olet ollut kiitollinen tänään.

Nimeä viisi asiaa, jotka olet tehnyt jonkun muun eteen viimeisen viikon aikana.

Nimeä viisi asiaa, jotka joku muu on tehnyt sinun hyväksesi viimeisen kuukauden aikana.

Nimeä viisi asiaa, jotka saavutit viimeisen vuoden aikana.

Mainitse kolme henkilöä, jotka ovat vaikuttaneet elämääsi eniten.

Mainitse kolme henkilöä, jotka saavat sinut aina hymyilemään.

Kerro elämäsi viisi parasta hetkeä.

Mihin kirjaan / elokuvaan palaat aina, kun kaipaat piristystä?

Mikä on positiivisinta / ihaninta / kauneinta, mitä sinulle on sanottu?

Millainen olisi sinun mielikuviesi täydellinen päivä?

Seuraavaksi haasta tähän muita bloggaajia, joiden haluaisit nauttivan tästä hyvän mielen haasteesta!

2 kommenttia:

 1. Heh oli niin kiva haaste, että oli pakko tehä!:D
  http://kasijamieli.blogspot.fi/2014/04/hyvaa-mielta-sulle-ja-mulle.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tähän oli munkin mielestä tosi hauskaa vastailla. :)

   Poista