tiistai 18. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväjutui

En ole koskaan erityisemmin viettänyt ystävänpäivää, mutta tänä vuonna tuli vietettyä ehkä maailman kivoin ystävänpäiväviikonloppu. Olen ollut sunnuntaista asti kuumeessa ja kirjoittaminen tuntuu nyt vähän ylivoimaiselta puuhalta, joten nyt tulee vähän enemmän kuvapainotteinen postaus.

Perjantaina olin serkkupojan vanhojen tansseissa...

Komea serkkuni! 

Kummisetä ja serkkupoika <3


Serkkupoika ja tanssipari
Oli hauskaa olla katsomassa tansseja, kun omista oli kulunut aikaa se kymmenen vuotta. Hämmentävintä oli se, että osa askeleista palautui mieleen musiikkia kuunnellessa ja tansseja katsellessa. Lopuksi pääsin vielä tanssimaan valssia serkkupojan kanssa ja ei edes kaaduttu! :D

Torstaina selailin sattumalta Klubin keikkakalenteria ja huomasin, että Finntrollilla on keikka perjantaina. Kyselin Pöwwöltä, että kiinnostaisiko moinen ja tulkitsin innostuneen vinkaisun myöntäväksi vastaukseksi. Niin me sitten vietimme ystävänpäivän iltaa Finntrollin keikalla ja hauskaa oli.


Minulla ei oikeastaan ollut etukäteen kauheasti mielikuvia bändin musiikista, joten yllätyin ainakin positiivisesti. Tykkäsin! Keikan aikana Pöwwö oli loikkimassa eturivissä ja minä seurasin keikkaa vähän kauempaa, mutta onneksi seurana oli vanha kaverini Merlyneth (en ole ihan varma, että millä nimimerkillä hän kulkee nykyään, mutta minulle hän on aina Merlyneth :D) ja hänen kavereitaan. Näin Klubilla muutenkin monia kavereita, joita en ollut nähnyt pitkään aikaan.


Lauantaina kävin Pöwwön kanssa kirpparilla, ostin uuden hameen ja sain hyvän syyn laittaa sen päälle, kun menimme illalla Scoundrelin ja Shepherdin kanssa Trebeen istumaan iltaa. Pelattiin aluksi korttia, mutta myöhemmin löysimme Treben pelihyllystä pelin, josta tuli kertaheitolla uusi suosikkipelini... Cards against humanity. Ihan huikea. Nauroin niin paljon, että loppuillasta oli vatsa ja posket ihan kipeät. Tässä parhaimmistoa: (kuvista saa isompia klikkaamalla)

Ja oma henkilökohtainen suosikkini oli tämä:Ilta jatkui jatkoilla ja sunnuntaina heräsinkin siihen, että kurkku oli hirvittävän kipeä. Illalla nousi kuume ja eilinen päivä meni sängyn pohjalla koomatessa. Tänään on ollut sen verran parempi olo, että sain tämän merkinnän valmiiksi. Jee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti