maanantai 10. helmikuuta 2014

Dear Monday...
Tekisi mieli kiukkuilla, ihan vaan koska maanantai. Tänään on ollut niin kertakaikkisen turha ja väsyttävä päivä, että olen iloinen sen ollessa ohi. Nukuin aamulla kyllä vähän pidempään (liukuvat työajat ftw), mutta heräsin vähän mälsään työpuheluun, jonka jälkeen olo oli kaikkea muuta kuin motivoitunut uuden työviikon alkaessa. Kotiin päästyäni olin niin väsynyt, että ajatuskin ruuhkaisesta kaupasta ahdisti, joten piti olla vähän luova ja kehitellä ruokaa siitä, mitä jääkaapissa oli. Voin kertoa, että sisältö ei päätä huimannut.


Sain vihdoin ja viimein Breaking Badin loppuun, eikä minulla nyt ole mitään suurempia sarjaprojekteja työn alla. Aktiivisesti seuraamistani sarjoista on varmasti tullut parit jaksot ulos, joita en ole vielä ehtinyt katsoa, mutta tänään ei ollut sellainen päivä, että olisin jaksanut keskittyä mihinkään niistä. On vain yksi sarja, joka on tarpeeksi tuttu ja turvallinen, että sitä voi katsoa tällaisena kiukkumaanantaina.Gilmore Girls. Kyllä vain, aloitin sen alusta. Taas. Noin sadannen kerran. En malta odottaa, että pääsen jaksoihin, joissa on Jess ja sen jälkeen en malta odottaa, että pääsen jaksoihin, joissa on Logan. Tämä sarja on minulle rakkaampi kuin yksikään muu. Tämän pyöriessä taustalla saatoin myös ehkä torkahtaa vahinkopäikkäreille, joiden jälkeen olin entistä kiukkuisempi ja väsyneempi.


Ja nyt kun olen keskittynyt valittamaan siitä, miten paska päivä tänään on ollut, niin ei se sentään ihan hukkaan ole mennyt. Ilokseni löysin työkkärin sivuilta pitkästä aikaa oikeasti kiinnostavan työpaikkailmoituksen. Lisäksi huomenna on lyhyt työpäivä ja Pöwwö on luvannut tulla piristämään päivääni. Askartelin tänään myös aikani kuluksi uuden kuvan Facebookin kansikuvaksi. Kiitos Scoundrelille kuvasta! :)

Kuvasta saa isomman klikkaamalla. :3

1 kommentti:

  1. Gilmore Girls! <3
    Lorelai pelastaa ankeimmankin maanantain imho. ^_^

    Tsemppiä... onneks nyt on jo tiistai ;)

    VastaaPoista