keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Terapiaa hiuksille

Pari viikkoa mainitsin saaneeni paketin Buzzadorilta ja nyt on aika paljastaa, mitä tuolta paketista tällä kertaa paljastui.

 Jotain kivaa hiuksilleni, nimittäin: Dove Intensive repair shampoo ja hoitoaine.
Dove Intensive Repair hoitoaine lyhyesti:
  • Saat hiusnaamion edut, mutta vaikutus yhtä nopea kuin hoitoaineella.
  • Aktiivinen formula, Keratin Repair Actives, vaikuttaa hiuksissa solutasolla.
  • Vaikuttaa korjaten ja suojaten hiusta tulevia vaurioita vastaan.
  • Ehkäisee haaroittumista ja hiusten katkeamista.
  • Sopii lähes kaikille hiustyypeille ja voidaan käyttää päivittäin tavallisen hoitoaineen sijaan.Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt tuotteita päivittäin ja täytyy kyllä sanoa, että yllätyin todella positiivisesti. Nämä olivat todella tervetulleita tuotteita kokeiltavaksi, sillä hiukseni ovat olleet todella kuivat jä kärsineet koko syksyn. Shampoo on koostumukseltaan aivan ihanan pehmeää, paksua ja helposti vaahtoavaa ja lisäksi se hoitaa hommansa paremmin, kuin hyvin. Hoitoaineen jäljiltä hiukseni ovat ollet ihanan pehmeät, helposti kammattavat ja ihan uskomattoman hyväntuoksuiset. Sain tuota hoitoainetta myös parisenkymmentä pikkutuubia, jotka sain jaella kaikille ihanille ystäville ja tutuille. 

Olen aina pitänyt Doven tuotteista, sillä ne ovat hellävaraisia iholle ja varsinkin talvisin käytän lähes ainoastaan Doven suihkusaippuaa ja vartalovoidetta. Tämä shampoo ja hoitoaine taitavat jäädä pysyvästi ainakin talviseen vakiovarustukseeni kuivuutta vastaan. 


Ai mikä ihmeen Buzzador?
Lisätietoja ja liittymisohjeet löydät TÄÄLTÄ!

Itse olen päässyt Buzzaamaan Doven tuotteiden lisäksi mm. Oral B:n hammastahnaa, Veetin vahauslaitetta ja Liptonin teemakuja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti