maanantai 9. joulukuuta 2013

Pariskuntailtoja & vessataidetta

Näin masentavan maanantain kunniaksi voisin vähän fiilistellä mennyttä viikkoa, joka oli kiva siitä huolimatta, että tunsin itseni vähän väsyneeksi ja kiireiseksi. En oikeastaan edes muista, mitä maanantaina ja tiistaina tapahtui, koska olin todennäköisesti jonkinlaisessa alkuviikon koomassa, mutta keskiviikosta on jo muutamia muistikuvia. Silloin olin Scoundrelin, Shepherdin ja Pöwwön kanssa Cosmicissa istuskelemassa ja tekemässä kauppalistaa. Kyllä, kauppalistaa. Oikeastaan minä ja Scoundrel teimme kauppalistan kahdestaan, sillä Shepherd oli nenä kiinni Aku Ankassa ja Pöwwö tuli sen verran myöhässä, että häneltä ei oikeastaan enää kysytty mielipidettä. Tai kysyttiin, mutta sitä ei otettu enää huomioon. ;)

Ilta ei suinkaan loppunut tähän, sillä kävimme porukalla syömässä Red Hot Chilissä. Ravintola mainostaa nykyään aika paljon ruokalistallaan "Street food"-osiota, josta voi valita yhden (3,99e) tai kolme (9,99e) annosta pieniä ateriakokonaisuuksia. Itse kokeilin pieniä kevätkääryleitä, halloum-juustoa ja savulohi-ruisburgeria. Itse kääryleet ja halloum-juusto olivat ihan ok, mutta niiden lisukkeet olivat vähän turhan erikoisia minun makuaistilleni. Esimerkiksi kaaliraaste ja minttu ei hivellyt minun makuhermojani. Savulohi-ruisburger sen sijaan oli taivallisen hyvää ja sitä voin lämmöllä suositella, jos joskus yllättää pikkuinen välipalanälkä Red Hot Chilisin läheisyydessä. Illan päätteeksi poikkesimme vielä parilla Suxesissa, valtasimme vakionurkkauksemme ja kävimme läpi pakolliset Tiedelehtien visat.

Torstaina oli edessä vähän lisää pariskuntahengailua, kun kävimme neljästään yhdessä kaupassa ja alkossa ja sen jälkeen kokoonnuimme tekemään yhdessä ruokaa. Menu koostui tuorejuustolla ja kermalla kuorrutetusta lohesta, papu-pekonilisukkeesta ja salaattibaarista, josta jokainen sai valikoida salaattiinsa haluamansa ainekset. Voin kertoa, että tämän annoksen  jälkeen olisi tehnyt mieli kieriä, mutta oli ihan superhyvää, joten otin vielä vähän lisääkin. Terveisiä sikalasta, possut voi hyvin!


Jälkkäriksi oli omenahyvettä ja vaniljajätskiä, joka oli niin herkullista, että tulee melkein vesi kielelle, kun tätä kuvaa katselee...

Kuva: Scoundrel
Herkuttelun ohessa pelasimme myös herttaa ja seiskaa. Huomatkaa erittäin tyylikkäät Viivi & Wagner -kortit ja maailman keskittynein ilme.


Peli-ilta ei suinkaan päättynyt vielä tähän, sillä kävimme vielä Three Beersissä nauttimassa parit siiderit ja ottelemassa Trivial Pursuitin äärellä. Vaikka minulla ja Scoundrelilla oli vastassa kaksi nippelitietoa pursuavaa aivoparia, niin taisto oli silti todella tasainen ja pojat voittivat hiuksenhienolla erolla. Uusiksihan tämä täytyy ottaa, pikimmiten! Ja kyllä, minusta on tullut PARISKUNTAILTOJA viettävä ihminen. Tai en tiedä voiko minua enää ihmiseksi kutsua. Minä saatanallinen olento!


Perjantaina autoin MRV:tä eräässä yllätysprojektissa ja alkuiltani meni sen parissa. Illaksi olisi ollut vaikka ja mitä huikeaa ohjelmaa, mutta väsymys vaivasi ja lopulta päädyin istuskelemaan Pöwwön ja hänen kavereidensa seuraksi. Istuttiin, kuunneltiin musiikkia ja juotiin, enkä olisi illalta oikein muuta kaivannutkaan. Mutta eihän se ilta kuitenkaan vielä tähän päättynyt. Cosmicistahan me illalla vielä itsemme löysimme ja pelasimme pari erää erilaisia trivia-pelejä.

Lauantaina Pöwwö lähti kotiin tekemään kouluhommia ja minä kävin äidin luona syömässä ja askartelemassa parit joulukortit. Tein pari niin söpöä korttia, etten ehkä voi lähettää niitä kenellekään, kun haluan pitää ne itselläni! :D Kävin ostamassa itselleni kaupasta tortilla-ainekset ja tarkoitus oli löhötä sohvalla ja katsoa sarjoja herkuttelun lomassa. Kuinkas sitten kävikään? Tylsyys iski ja lähdimme Scoundrelin ja Shepherdin kanssa ajelemaan Kuusistoon ja kävimme ihastelemassa linnanraunioita. Todella hyvä veto siihen aikaan illasta, kun ei tahtonut edes eteensä nähdä. Mutta täytyy kyllä sanoa, että oli ne rauniot silti todella vaikuttavat kohotessaan keskeltä pimeyttä eteemme. Ja koska retkeillessä tuli kylmä (ja jano!), niin poikkesimme ihan vaan äkkiä Trebeen yhdelle (1) minttukaakaolle.

Heikkouteni: Thatchersin siiderit <3

Kaakaon jälkeen suuta kuivasi kuitenkin vaan enemmän, joten pitihän sitä sitten jotain siihen janoonkin ottaa. Tarkkasilmäisimmät voivat bongata kuvasta myös sen, että harjoittelimme ahkerasti yleissivistystä jonkun jeesuksen aikaisen Trivial-matkapainoksen avulla. Oli kyllä ihan hämäriä kysymyksiä.


Jossain vaiheessa iltaa luovutimme ja siirryimme seiskan pariin, jota pelattiinkin useampi erä. Trebessä oli myös lauantaina jokin paikallinen hippien kansoittama bändi esiintymässä. Nimestä ei ole hajuakaan, mutta muistan bändin laulaneen siitä, miten Suomessa on asiat hyvin, kun on kaljaa ja rauhaa. Asiat tärkeysjärjestyksessä siis. Vaikka bändi ei omaa suosikkigenreä edustanutkaan, niin kyllä minä sitä musisointia kuuntelin ennemmin, kun viereisen pöydän hoilotusta. 

Loppukevennyksenä vielä hieman Vessataidetta suoraan Treben yleellisistä saniteettitiloista!

Aakkosten opettelua miesten vessasta. Kuva: Shepherd

Itsetunnon kohotusta naisten vessasta.

Lahjalista Joulupukille, miestenvessasta. Kuva: Shepherd


 Seuraavaan kertaan te karvaiset ja pörröiset ihanuudet!

3 kommenttia:

  1. Mäkin just havahduin tässä että mitäs hittoa, me vietetään jotain pariskuntailtoja. Seuraavaksi tyyliin tupperwarekutsut tai jotain muuta yhtä kamalaa... :D :D

    Nom nom, tuli taas nälkä kun katsoi noita meidän herkkuruokakuvia. Onneks jääkaapissa on savustettua lohta ja salaattia. Niin ja halloumia. Vois mennä syömään suruunsa kun tuo mieskin on jossain hiton Lahdessa ja tulee vasta yöllä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi varmaan aloitetaan joku nelinpeli, kuten tennis... Tai bridge! :D Hertasta ei oo kovin pitkä matka siihen enää. Apua, johonkin se raja on vedettävä. Siirappia, siirappia kaikkialla!

      Mulla on jääkaapissa loimulohta ja salaattia. Aikamoinen sattuma. :D Lisäks vedin iltapalaksi "muutaman" klementiinin, joten eiköhän tän päivän hevi-annos ole saavutettu.

      P.S. kato vähän Torchwoodia, niin unohtuu kyllä sellaiset omat miehet helposti siinä Jack Harknessia katsellessa... ;)

      Poista