tiistai 9. heinäkuuta 2013

Itsekehun ihanuus


Pin the fuck ups blogia kirjoittava ihanainen ystävättäreni Miss Ruki Ver innosti pari päivää sitten lukijoitaan listaamaan parhaita puolia ulkonäössään ja persoonassaan. Tästä inspiroituneena tein myös omat TOP 3 -listani. 

Ensin TOP 3 parasta asiaa ulkonäössäni:
(täysin randomissa järjestyksessä)


SILMÄT

Rakastan silmiäni. <3


En edes kehtaa myöntää paljonko koneeltani löytyy kuvia omista silmistäni... Ne ovat vaan niin mahtavan väriset ja muotoiset! Voisin tuijotella itseäni peilistä silmiin vaikka koko päivän...

Tykkään erityisesti myös siitä, miltä silmäni näyttävät kasvokuvissa.




PITUUS

Ei varmastikaan tule kenellekään yllätyksenä, että olen varsinainen metrin hukkapala. Pituutta on vaivaiset 154 cm ja en edes jaksa laskea niitä kertoja, kun joku on kutsunut minua "leikillään" kääpiöksi, vitsaillut pituudestani muuten vaan, tai kun olen kaupassa saanut edessä asioivan pidemmän ihmisen kyynärpäästä otsaan. Mutta mitä pienistä, (ei nekään meistä, ehheheh..) minä tykkään olla juuri tällainen pieni ja söpö! Varsinainen taskuvenus.


Tämä kuva on otettu kaverin synttäreiltä vuonna 2010 ja se jaksaa naurattaa vieläkin. Kuvassa on kaverini Jonna, jolta löytyy korkojen kanssa pituutta varmaan reippaasti yli 180 cm. Mutta eiköhän tämä pituusasia välity kuitenkin kaikesta naurettavuudestaan huolimatta. Usein olen saanut palautetta, että on niin kiva, kun olen juuri sopiva kainaloon ja kivan pikkuinen. ^^


HIUKSET


Usein tuskailen sen kanssa, etten saa hiuksiani mitenkään kivasti, kun ne ovat niin liukkaat ja paksut ja itsepäiset ja ties vaikka mitä muutakin, mutta en kyllä vaihtaisi omiani kenenkään kanssa! Pitkähköt hiukset olen omistanut niin kauan kuin vaan jaksan muistaa ja on todella vaikeaa kuvitella tilannetta, jossa leikkaisin ne ihan lyhyeksi. Väri on myös vaihdellut muutaman viime vuoden aikana tiuhaan mustasta punaiseen. 





(Lisäksi voisi tietysti mainita TISSIT, mutta koska niiden olemassaolo ja kivuus on aika itsestäänselvä asia, niin ne saavat vain tällaisen pienen erikoismaininnan.)


Ja sitten kurkistus sinne sisäpuolelle, eli TOP 3 parasta asiaa luonteessani.


SOSIAALISUUS

Hyvin harvassa ovat ne ihmiset, joiden kanssa en tulisi toimeen ollenkaan. Tykkään tavata ja tutustua uusiin ihmisiin ja viettää aikaa hyvinkin erilaisissa porukoissa. Jos joudun viettämään pitkiä aikoja yksin niin, etten näe kavereita niin kiipeilisin varmaan seinille ilman irkkiä ja facebookia...


HUUMORINTAJU

Olen oikeanlaisessa seurassa pölöistä pölöin ja juttuni ovat myös sen mukaiset. Huumorinkukkani ei ehkä ole se kaunein, mutta kukkiihan se perunakin. :D Rakastan kaikkia sanaleikkejä ja kaksimielistä huumoria. Jos et ymmärrä vitsejäni, niin et vaan ymmärrä. Mutta ei se mitään!

ANTELIAISUUS

Tykkään olla hyödyksi läheisilleni. Toisten huomioonottaminen on kivaa ja lahjojen antamisesta saa superhyvän mielen. Eikä aina tarvitse edes olla mikään merkkipäivä, että voi muistaa toista. Yllätysten järjestäminen on myös hassunhauskaa puuhaa. :)
Tähän samaan kastiin varmaan kuuluu myös se, että en ole kovin pitkävihainen ja annan helposti (joskus vähän liiankin helposti) ihmisille anteeksi. 



Tässäpä näitä nyt oli. Voin kertoa, että aika kiven takana oli keksiä itsestään hyviä asioita... Itsekriittisyys on ollut muutenkin huipussaan muutamana viime kuukautena, joten tämä teki ehkä ihan hyvää. Kun aloin kirjoittaa hiuksistani, niin huomasin sitä juttua tulevan vähän liikaa, joten siirsin pitkät sepustukseni talteen ja ehkäpä palaan asiaan sen tiimoilta vielä myöhemmin. :)

Lopuksi haluaisin vielä haastaa kaikki lukijat tekemään samanlaiset listat itsestään ja nauttimaan siitä tunteesta, kun löydät jotain hyvää ja ihanaa itsestäsi! <3



2 kommenttia:

  1. Uu beibe, ihana lista, oon samaa mieltä jokaisesta kohdasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, kun haastoit tekemään tämän! :>

      Poista