torstai 20. kesäkuuta 2013

Kesäfiilistelyä!

Kylläpäs on pitkä aika siitä, kun olen päivittänyt mitään kuulumisia... Noh, kesä tuli ja yllätti, joten olen nauttinut kesästä ja sen lisäksi katsonut sarjoja. Hoidetaan ne sarjapäivitykset ihan ensin pois alta, niin voin keskittyä sen jälkeen kesäfiilistelyyn. Eli katsomislistalla on ollut It's always sunny in Philadelphia, The League ja nyt on Malcolm in the middlen kuudes kausi menossa.

Ja sitten niihin kesätunnelmiin: (kuvista saa isompia klikkaamalla : )

Heiskun kanssa vietettiin yksi ihana kesäpäivä, jolloin käveltiin, herkuteltiin ja nautittiin lämmöstä. Illalla lähdimme vielä reippailemaan ja katsomaan tällaisia ihania maisemia.

Heiskun kanssa käytiin myös sunnuntaipiknikillä ja nautittiin kesän ensimmäisistä mansikoista jokirannassa :)
Lisäksi olen tänä kesänä saanut ihanaisen uuden ystävä(ttäre)n, jonka kanssa tuli käytyä kesän ensimmäisissä Beach Partyissä, eli ilmaisen viinan bileissä. Tässä näette upean kuvasarjan siitä, miten hehkeistä naisista tulee parin ämpärillisen jälkeen vieläkin hehkeämpiä. ;)
Lisää jokirantahengailua:

Juhlistaakseni syntymäpäivääni ostin itselleni uuden puhelimen ja olen nyt onnellinen iPhone 5:n omistaja. Elämäni ensimmäinen älypuhelin ja olen kuin lapsi karkkikaupassa, kun puhelimella voi tehdä niin paljon kaikkea muutakin, kuin vaan soitella ja tekstailla. :D
Lisäksi syntymäpäiväni kunniaksi tapahtui pieni muodonmuutos ja siitä kuvia tässä:
Ja syntymäpäivää vietin näissä merkeissä... Istuttiin ja nautittiin Suomen kesästä ulkosalla.Masa esittelee bling bling pupua, joka oli lahja Heiskulta <3

Ja tässä kahdelta pöljältä saatu lahja. Paketin päällä luki "valoa elämään" ja sisältä paljastui lasten yövalo :D


Lopuksi vielä pari kuvaa Stormiksen kesästä!

Kesän suurin herkku! Tässä hieman maisemaa tästä ihanasta kesäkaupungista

Jokilaiva/terassikausi on onnistuneesti avattu!
IHAN IKIOMA KOKISPULLO <3


Noin tunnin päästä vien koiran hoitoon ja vaihdan vapaalle Juhannuksen kunniaksi. Kaupassa on käyty, ruoka + juomapuoli hoidosssa, kassit on pakattu (ainakin melkein) ja sitten saa kesän odotetuin hetki koittaa. 
Oikein aurinkoista ja ihanaa Juhannusta kaikille ja yrittäkää olla rikkomatta itseänne. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti