sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Rikottuja rajojaTänään kirjautuessani bloggeriin huomasin jotain merkittävää, jonka halusin jakaa teidän kanssanne, nimittäin:

6000 sivun katselua rikki. :)

Iso kiitos teille kaikille, jotka jaksatte lukea blogiani. Haluaisin tietää keitä kaikkia tästä on kiittäminen, joten lisää ihmeessä itsesi blogini lukijaksi tuolta oikealta alhaalta. :)

Perjantaina sain myös iloisen yllätyksen eräältä ihanalta lukijaltani, joka piristi päivääni todella isosti lahjallaan ja sai minut hölmön lähestulkoon kyyneliin näytön ääressä. Kiitos ihanainen!


Huomenna ajattelin olla reipas ja marssia VIHDOIN varaamaan sen tatuointiajan. Viikonloppuna sain myös idean uuteen ihanaan tatuointiin, jonka haluaisin ihan todella, todella kovasti, mutta se saa vielä muhia päässäni aikamoisen tovin ennen toteutusta. Pankkitililleni saa myöskin kertyä jonkin verran lisää rahaa, jotta haave toteutuisi.

Uni antaa edelleen odottaa itseään ja alan jo turtua tähän ainaiseen väsymyksen tunteeseen. Kun aloitin tämän merkinnän kirjoittamisen (noin kaksi tuntia sitten....) oli mielessä jotain mistä halusin avautua, mutta se ajatus ehti jo karata. Nyt tuli kyllä kaikkien aikojen turhin ja sekavin postaus, joten taitaa olla viisainta luovuttaa tämän päivän suhteen ja mennä sänkyyn piirtämään. Olisipa jo perjantai ja saisinpa nukkua sinne asti!


Pieniä väripilkkuja harmaan sävyjen keskellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti