tiistai 16. huhtikuuta 2013

Keväinen ostovimma

Note to self : Älä mene ostoksille heti palkkapäivän jälkeen.
Älä ainakaan ajatellen, että "jos nyt jotain pientä kivaa löytäisi". Minähän löysin vaikka ja mitä. :)


Monet, jotka tuntevat minut tietävät myös sen, että päälläni näkee hyvin harvoin housuja. Käytän niitä lähinnä vain pakosta töissä, tai kotona rötvätessäni. Minut siis näkee yleensä hameessa, tai mekossa ja nyt löysin kevääksi ja kesäksi itselleni uuden kivan hameen H&M:stä ja hintaa oli vain 10 euroa.


Olipa muuten valtavan kokoinen se uusi myymälä, joka avattiin Hansakortteliin. Ihan kokonaan en sitä ehtinyt vielä tutkia, kun kiertelin vähän päämäärättömästi ympäriinsä, mutta se pisti silmään, että sovituskoppeihin oli ihan älyttömän pitkä jono... Niin pitkä, että en jaksanut mennä jonon jatkeeksi ja ostin tämän hameen sovittamatta. Yleensä en pysty ostamaan mitään vaatteita sovittamatta, mutta nyt riski kannatti, sillä tämä oli viimeinen kokoaan ja sopiva. :)

H&M:stä tarttui mukaan jotain muutakin kesäistä, nimittäin uudet aurinkolasit!


Juuri tällaisia vähän isompia ja pyöreäreunaisia laseja olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä sen jälkeen kun toissavuonna rikoin ihanat lempiarskani. Nämä eivät ihan yhtä ihanat ole, mutta hyvin lähellä ja eivät nämäkään olleet hinnalla pilattu (5,95e). Nyt annan tälle sateelle luvan loppua ja aurinko saa paistaa taas!


Olen viimeaikoina tykästynyt boleroihin ja musta boleroni alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Talvella ostin alennusmyynneistä turkoosin boleron, jota en tosin ole montaa kertaa käyttänyt, sillä se ei ihan aina sovi väriltään muuhun vaatetukseeni. Seppälästä löysin alennuksesta tämän ihanan harmaan boleron. Hintalapussa oli alennettu hinnaksi vähän päälle kuusi euroa, mutta kassakone ilmoitti hinnaksi viisi euroa, joten tämähän oli käytännössä melkein ilmainen... :)


Nämä  korvikset löysin  myöskin Seppälästä, hintaa yhteensä 3,95e. 


Hameihmisenä olen myös sukkahousujen suurkuluttaja ja olen todennut, että paras paikka sukkahousubongailulle on Lindexin alennushylly. Sieltä löydän aika kaikkia ihanan värikkäitä ja kuviollisia sukkahousuja, jotka eivät ole muka muille kelvanneet... Tällä kertaa löysin alle neljällä eurolla tällaista väriä elämääni...Lindexistä ostin vähän muutakin, mutta koska en halua niitä teille ihan kokonaisuudessaan esitellä, niin tässä pientä pitsistä maistiaista siitä, mitä mukaan tarttui. ;)


HUH! Tällainen ostovimma iski tällä kertaa... Lohdutan tosin itseäni sillä, että pääsin todella halvalla, ottaen huomioon miten paljon kaikkea sain. Haaveilen siitä päivästä, kun saisin heittää kaikki vanhat ja kuluneet vaatteet pois ja uusia koko vaatekaappini sisällön kerralla.

Lisäksi ostin kirjepaperia ja -kuoria, joten seuraavaksi pitää varmaan ottaa kynä kauniiseen käteen ja alkaa kirjoittaa pitkää kirjettä Helsinkiin! :)

1 kommentti: