torstai 4. huhtikuuta 2013

Aiheita hymyyn

Onnistuin tekemään pääsiäisen jälkeen vain angstipostauksen, jossa valitin kaikkea, mutta oli mulla siellä kaiken kurjan keskellä kivaakin! Ihana Heisku piti minulle seuraa ja käveltiin ympäri Turkua, kierreltiin kirppareilla, syötiin pikkuiset masumme täyteen kintsua ja katsottiin leffaa. Kiitos seurasta rakas! Ja kiitos kun sain kuvata ihanaa, pörröistä Hemulia, johon mahtuu paljon rakkautta! ;) Tässä on ehkä pölöin ja herttaisin kissa, jonka tiedän.Ostin pitkästä aikaa kaupasta Teetaivas -teepaketin, jossa on maailman ihanimpia teemakuja. Paketista löytyy Sadepäivän iloa, Karibian aurinkoa, Viisasten teetä, sekä Uskollista ystävää. Tänään tunsin itseni vähän pölöksi, joten otin avuksi Viisasten teen. Rakastan tuota isoa teekuppiani, johon mahtuu paljon teetä ja sympatiaa. <3

teetaivas 

Vaihdoin värin takaisin tuttuun ja turvalliseen tummaan. Todennäköisesti kesän tullessa kaipaan taas punaista väriä, mutta juuri nyt tämä tuntuu minulta. Peilikuva on taas askelta lähempänä minua.
Kuten elämässä, niin kuvienkin suhteen on näemmä taas jokin mustavalkoinen kausi menossa...


Iltapäivästä ei valitettavasti ole kuvia, kun en siinä kaikessa tohinassa edes muistanut omistavani kameraa. Mutta ohjelmassa oli Walking fish ja Dead soup. Eiku..?
Eli ihan perustorstai peruspölön elliksen kanssa. Jätettiin vielä yksi Walking Dead odottamaan huomista. Viikonloppuna ei ole ohjelmassa mitään erikoista. Vain hengailua ihanien ihmisten kanssa <3 Juuri sitä, mitä kaipaankin tällä hetkellä.


Ja vielä loppuun yksi musiikkitunnustus.
Tämä kappale tekee minut juuri nyt lämpöiseksi ja onnelliseksi.
Ihana, ihana, ihana Justin Timberlake, tervetuloa takaisin! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti